ELPROG FORUM

auto dijagnostika, auto dijagnostički alati, autodijagnostički programi, autodijagnostika

Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.

#1 10-11-2010 00:03:42

raven_sk
elproger
Iz: Sisak
Registrovan: 10-05-2008
Komentari: 739

Karcher k 8.55 hs

pozdrav kolege, ima li tko navedeni uredjaj?
zanimaju me iskustva......imam miniwash na hladnu vodu, ali kod kolege uvjek s suzom u oku gledam kako toplom vodom fino sve odmati i opere, e sada, pojavila mi se prilika kupiti ovoga za jako sitne pare pa.....

U jednoj kapljici vode ima vise savrsenstva nego u svim strojevima koje je covjek izmislio.
Titula je ono sto ostane nakon sto covjek zaboravi sve sto je naucio u skoli.

Albert Einstein

#2 10-11-2010 12:20:59

markusvb
elproger
Iz: Vrnjacka Banja
Registrovan: 21-06-2009
Komentari: 199

Re: Karcher k 8.55 hs

zasto razmisljas ako su sitne pare?
u svakom slucaju puno ce koristiti.

#3 10-11-2010 16:23:20

raven_sk
elproger

markusvb napisao:

zasto razmisljas ako su sitne pare?
u svakom slucaju puno ce koristiti.

zato sto na stranicama proizvodjaca taj model ne mozes naci nigdje osim u regiji austrija, pa da nebi to bio "karcher" iz turske ili kineske tvornice koji ce se raspasti za par mjeseci.......to mi je cudno, poslao sam upit u servis miniwasha, ali pitanja koja sam postavio su bojim se preosjetljiva, i tesko da ce mi dati odgovor na njih kao padobrancu izvana sad

pa reko mozda netko ima uredjaj i moze reci dali je zadovoljan ili nije, posto je ovo jedini forum gdj esu majstori, a ne hrpa pubertetlija i fiozofa, nadao sam se da ce netko imati uredjaj pa da ce konkretno reci kako i sta......vecinom su ovdje majstori koji razumiju kako to radi i mogu raci dali postoje neke konstrukcijske mane i slc smile

U jednoj kapljici vode ima vise savrsenstva nego u svim strojevima koje je covjek izmislio.

Albert Einstein

#4 10-11-2010 21:13:33

Rocky
elproger
Iz: BIH
Registrovan: 09-03-2009
Komentari: 1,134

uzmi neces pogrijesiti jos ako je za male pare karcher je zakon i nisu preskupi za odrzavanje  pozdrav

#5 10-11-2010 22:51:41

autoservis-edo
elproger
Iz: V.Gorica
Registrovan: 01-07-2009
Komentari: 1,187

ja sam prije par mjeseci uzeo HDS 800.....to ti je model iz negdje 70-ih godina ako se ne varam....slozio sam si ga,ima grijanje vode,dvije posude za sampon i mogu ti rec da je zakon.....a kaj se dijelova tice od rucke preko diza ti je sve standardno kod njih jer sam ja mjenjao diznu pa sam se malo raspitivao i evo da ti kazem dizna da drzacem me kostala oko 120 kuna.....moj savjet ti je da ga uzmes jer mislim da neces pogrijesiti.....

#6 10-11-2010 23:12:53

raven_sk
elproger

ovo je najmanji model s grijanjem vode na naftu, dobivam ga doslovno za cetvrtinu cijene novoga s opisom "radio pet minuta" kao bio je negdje u praonici kao pomocna verziaj ako krepa glavni, ali se praona zatvorila za dva mjeseca pa nije stigao raditi, vlasnik mi tvrdi da je radio doslovno pet minuta samo da ga probaju, i tako stoji u garazi vec godinu dana.......sad me u biti strah koliko je mogao nastradi od stajanja (gumice klipova i slc.)

a jos mi je cudnije to sto ga ima kao model samo na austrijskoj stranici karchera, a nema na njemackoj i ostalima

p.s. jel itko ikada probao sta pjeskariti s miniwashem, vidim da ima u servisu i cak na nekim online shopovima za kupiti za 50-ak dolara nastavci koji se nataknu u pistolj umjesto mlaznice i kao pjeskare......kako to radi na ovim "manjim" miniwashima, kolega ima u firmi gdje radi neki ogromni koji ganja motor od golfa 1.6d i veli da oni s time pjeskare cjevi toplovoda, sasije, ogromne stvari....

Albert Einstein

#7 10-11-2010 23:26:04

autoservis-edo
elproger
Iz: V.Gorica
Registrovan: 01-07-2009
Komentari: 1,187

ako moj star 30 godina radi i oprao je neznam koliko kamiona jer je zadnji vlasnik bio prijevoznik neznam cega je tebe strah....za tvojeg barem ima djelova di oces za kupiti...a za mojeg sve po narudzbi i opet sam ga uzeo i pere kamione i sve ko veliki....

#8 11-11-2010 00:09:06

raven_sk
elproger

autoservis-edo napisao:

ako moj star 30 godina radi i oprao je neznam koliko kamiona jer je zadnji vlasnik bio prijevoznik neznam cega je tebe strah....za tvojeg barem ima djelova di oces za kupiti...a za mojeg sve po narudzbi i opet sam ga uzeo i pere kamione i sve ko veliki....

znas kako to ide, nikad novi mercedes nece voziti kao stare 123-ke smile

Albert Einstein

#9 11-11-2010 00:17:29

predingli
Expert
Iz: Križevci, Hrvatska
Registrovan: 24-12-2008
Komentari: 2,786

Ja imam wap 750 , kupio stari 1983 i dan danas radi ko violina, jednom, ponavljam jednom samo spiralu mjenjao i plamenik imao neki sitni kvar, i par puta crijevo mjen jao, ali to je potrošna roba, mašinerija radi ko prvog dana

Ne pitaj me ono što ne znam smile !

#10 11-11-2010 20:30:59

IVAN prskalo
elproger
Iz: ŠIROKI BRIJEG
Registrovan: 30-05-2010
Komentari: 220

karher je dobar ureðaj za pranje ima sam jednu manu pucaju mu gumice na pištolju od prevruæe vode ostalo  je exstra

Board footer