Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
POZDRAV,,
DALI NETKO IMA BILO KAKVE DRIVER-e (ECM 2001) KONKRETNO ZA VOZILA PSA GRUPACIJE(106, SAXO MARELLI ILI BOSCH) OSIM ONIH STO DOLAZE U KOMPLETU.70% CHECHSUMA SE NE PODUDARA.AKO JE POTREBNO NAPISAT CU TOCNU OZNAKU CHECHSUMA KOJI MI TREBA..
HVALA.
pozdrav
Dali ima tko bilo kakvu informaciju u vezi drivera za ecm 2001??
hvala..
ja nemam druze a vrlo malo ljudi to zna i sumnjam da ces ovako naci rjesenje, a gdje se nalazis, radis li fajlove dobro
ja sam iz istre,ne radim bas puno sa ecm-om,bavim se auto utrkama koristimo centrale sa direktnim mapiranjem, trebaju mi ti driveri zato jer radimo jedan auto sa org.centralom.mislim da cu je zamjenit sa marelli-om pa je stvar puno laksa.
treba i meni jedan map za pezo 106 !
ne radi ono šta voliš, več voli ono što radiš!
uh sta meni sve treba u zivotu
Logicno je da se javis alientecu ako imas problem sa njihovim produktima.
Crack verzija ne radi dobro,kao i svaka druga stvar koja nije org i za koju nemas support.
Ti bi da mapiras trkaci auto sa creckovanim ecm2001 bez emulatora i map editora ???
Na kraju krajeva za ta auta koja si naveo ni netrebaju ti checksumme niti ih oni imaju...
ne treba mi za mapiranje trkacih auti,rekao sam da koristimo centrale namjenjene za to,za ono sta meni treba ne treba mi emulator.ako mi tko moze pomoc ok..ako ne hvala svejedno...
Ako ste s podruèja Istre ili Rijeke, te vas nešto zanima, ili vam treba, slobodno se javite na mail...
Nemas cheksum za te centrale u krekiranoj ECM2001 verziji
Treba ti ECM Titanim ili WINOLS,
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka