Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Pozdrav!
Treba mi immo off na ECU Bosch Motronic 0 261 204 047:
Kdje je immo? 27c512?
Pozdrav Elprogovci!!
Imam isti problem, mušterija me moli veè skoro godinu dana, da mu uradim immo off, ali pratim sve moguæe na net-u i nigdje nisam našao moguèe riješenje. Zanima me dali je to na ovom autu stvarno nemoguæe uraditi, što mi se èini nevjerojatnim, a nevjerojtno mi je takoðer, da na ovom forumu nebi bilo struènjaka koji mogu riješiti taj problem. Molim vas pomozite ako ima ikakve šanse.
Pozdrav i hvala!!
je napisao skrivenu poruku za korisnika: mikim
je napisao skrivenu poruku za korisnika: omglol
@)).....
Evo immo off dump, radi na 2.0 16V motoru. Stavi dump u 27C512 i sve radi OK (ne treba dirati immoboxa).
Hvala kolega, ja imam problem na 2,0TD isto 98 god, dali možda ima i za to kakvo rješenje.
Pozdrav!!
Imam i ja jednu za riješiti, tu TD, pa ako se riješi sjeti se.
Zadnja izmjena od omglol (09-11-2010 03:19:53)
Hvala kolega, molim te budi precizniji, koji eprom i odakle(iz ECU ili...)
Hvala i pozdrav!!
mislim da nije mogao biti precizniji...ako ti taj odgovor nije jasan onda odvezi nekom drugom da ti to napravi ili surfaj još godinu dana pa možda nadješ odgovor...valjda je mislio da odlemiš 27c512 pa onda probaš
Zadnja izmjena od omglol (09-11-2010 23:16:26)
nemoj zezat
Zadnja izmjena od omglol (09-11-2010 23:22:52)
HVALA kolega OMGLOL!!
HVALA kolega OMGLOL!!
Radi?
mikim napisao:HVALA kolega OMGLOL!!
Radi?
Dolazi mi u ponedjeljak u radionu. Javim rezultat.
Pozdrav!!
Pozdrav prijatelji,može li mi netko reći s kojim interfeisom radi program immo cleaner 2
istim kao i autodata ili etka
svaka cast na odgovoru tacho.
od srca me nasmija
Zadnja izmjena od slaven (28-12-2010 01:16:33)
radi i sa tis2000 provereno 100%
Čuj sa kojim interfejsom
vivid isto radi na istom interfejsu, otkad sam ga nabavio, resio sam se muke..
Vidim da ste se slatko nasmijali mom upitu za interfeis,ali kod mene u blizini nemam s kim razgovarati o dijagnostici i programima kako bih si olakšao posao od koga živim.Naime poslije 22.godine rada u firmama kao pogpnski električar ostao sam na ulici.Kompjuteri su mi bili nepoznanica. S 42 sam napravio prekvalifikaciju i već osam godina imam svoj obrt autoelektriku.Uz autoelektriku još premotavam elektromotore.Imam neke programe za autoelektriku a od uređaja imam visu,elm327 i kts520.služim se s uređajima koliko naučim preko
interneta i na ovom forumu. U ovih osam godina puno sam naučio i idem dalje,ne predajem se.Zato ako se nekad dogodi da možda nešto i pitam što mi nije jasno nemojte mi zamjeriti.Još uvijek učim. Pozdrav svima na forumu.
kolega ,neka ti je sa srećom i nemoj odustajati
evo ja radim ovaj posao 20 god.i stalno moram učiti i puno ulagati.
zdravkom
obzirom na tvoje godine i svasta sto si video po firmama (nisi dete, to hocu da kazem), znas da idealna kombinacija je da immo, km, air, elektroniku ti kod autoelektrONICARA, a on ostale stvari kod tebe na autoelekTRIKU...ti njegov, on tvoj posao i dobije se buckuris..na kraju, ni ti ni on...mnogi ovde misle da skidanjem "nekog" programa sa neta moze da se rese ne znam kakvi problemi "preko konektora" pa ajd sad trazimo interfejs..on ce i km, i immo i air i sve resiti..
Neočekujem ja da če neki interfeis riješiti sve kvarove na autu,mnogo puta te čak odvedu i na drugu stranu. Ali kad si sve složiš u glavi,vidiš da ima neke logike. A programi kao što su autodata, tolerans data, workshop i drugi zlata vrijede samo ako ih imaš.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka