Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Pokušao bi prijavit kljuè, ne radi nakon pada u vodu, po prièi baterija mjenjana e sad što je ustvari vidio ga nisam...trebam neko uputsvo.
Opcom to moze resiti
ako je jednom prijavljen nema potrebe od drugi put, samo daj kontakt i probaj da otkljucis ili zakljucis vrate.
ako si ga popravio mora da radi.
pozdrav
nisam znao da opcom resava i hardverske probleme kao plivanje u vodi.. sta sve covek nema da nauci..
taj opcom sigurno i vodu nosi kad zatreba i zeceve hvata i sta ne...
nisam znao da opcom resava i hardverske probleme kao plivanje u vodi..
sta sve covek nema da nauci..
pa koliko ja vidim commander je rekao da bi ga prijavio i da mu treba neko uputstvo...i èovijek mu lijepo stavio
rijetko se desava da se odjavi da treba dijeagnostika vjerovatno ga je voda zeznula daljinac treba pretresti
Ja mislim da je tu još neki problem sa daljincem, nevjerujem da je do prijave, ali možeš probat, treba ti pin
nisam znao da opcom resava i hardverske probleme kao plivanje u vodi..
sta sve covek nema da nauci..
Ok, naravno, jednom prijavljen kljuc ne treba ponovo prijavljivati a da ga prethodno ne odjavi ili zameni transponder. Sigurno nisam mislio da ce softverom popraviti nesto sto mora mehanicki popraviti.
Na kraju krajeva, mozda programiranje novog bude jedina solucija.
Na ovoj korsi bi trebalo da moze da se procita security code. Body > Instrument >EPROM Info
Ja mislim da je tu još neki problem sa daljincem, nevjerujem da je do prijave, ali možeš probat, treba ti pin
Vjerojatno, ali kaže da ga je nosio kod nekog te da ga je ovaj sredio a on i dalje neradi...e sad što je vidjet æu za vikend. Neznam koja je procedura kod prijavljivanja tih daljinaca tako da sam tu na tankom ledu ako bude potrebno.
Za prijavljivanje potreban op-com i pin cod
haha A sta fali TECH2
Pod uputstvom sam mislio jel treba dijagnostikom prijavit ili ide ruèno samo sa prekidaèima na kljuèu, negdje na forumu ima neko uputstvo za ruèno èini mi se, moram potražit...
oliver napisao:Ja mislim da je tu još neki problem sa daljincem, nevjerujem da je do prijave, ali možeš probat, treba ti pin
Vjerojatno, ali kaže da ga je nosio kod nekog te da ga je ovaj sredio a on i dalje neradi...e sad što je vidjet æu za vikend. Neznam koja je procedura kod prijavljivanja tih daljinaca tako da sam tu na tankom ledu ako bude potrebno.
ko ga sredio, gde ga sredio, gde si to procitao? samo su probali bateriju..aman vise sa nebulozama, citajte sta pise..samo, treba neko da shvati da je potreban majstor, ne samo forumi i net......
ako ga je neko stvarno sredio, onda procitaj deo posta od maticmilos-a za prijavu...
Zadnja izmjena od rubin_miki (11-11-2010 17:11:34)