Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Od kako sam stavio Philips CAR400 kasetofon u Vectru B, izgleda je doslo do neke zabune immo-a.
Kada zakljucam auto preko daljiskog, on se sam otkljuca posle 5 sekundi. Ako probam ponovo - nece da se zakljuca.
Ako zakljucam kljucem, ne otkljucava se. Ali mi ne dozvoljava da mu zakljucam imobilajzer (to se kod vektre radi ponovnim okretanjem kljuca na desno u roku od 10 sekundi nakon zakljucavanja). Kad okrenem kljuc drugi put, nista se ne desava.
Kasetofon je iz Zafire 2000-i-nekog godista. Sa mojim cd plejerom nema tog problema, sve radi perfektno. Vectra je '97.
Sta moze biti problem?
proveri + i memory da nisu povezani obrnuto il njihov raspored.(mislim na kass)
nema veze sa immo vec centralno zakljucavanje primeti da imas ukljucen neki potrosac (u slucaju kass)
pozdrav
Zadnja izmjena od sale (11-11-2010 16:26:55)
to se resava, ali mora kod majstora...
Vidi dal se gasi kasetofon kad izvadis kljuc iz brave i da li drzi memorije stanica.
Kasetofon se gasi kad izvadim kljuc iz brave i drzi memoriju stanica. Znaci da su memorija i + dobro povezani?
Od kako sam stavio Philips CAR400 kasetofon u Vectru B, izgleda je doslo do neke zabune immo-a.
Kada zakljucam auto preko daljiskog, on se sam otkljuca posle 5 sekundi. Ako probam ponovo - nece da se zakljuca.
Ako zakljucam kljucem, ne otkljucava se. Ali mi ne dozvoljava da mu zakljucam imobilajzer (to se kod vektre radi ponovnim okretanjem kljuca na desno u roku od 10 sekundi nakon zakljucavanja). Kad okrenem kljuc drugi put, nista se ne desava.
Kasetofon je iz Zafire 2000-i-nekog godista. Sa mojim cd plejerom nema tog problema, sve radi perfektno. Vectra je '97.
Sta moze biti problem?
pozz! Jeli ista konekcija,taj r.plejer mislim ima komande sa volana!?
probaj da vratis svoj kasetofon pa probaj jer kod ti vektri motor na vratima sofera se desi sa zamenom kasetofona da otkaze i onda nece normalno da funkcijonise
pozz! Jeli ista konekcija,taj r.plejer mislim ima komande sa volana!?
CD/mp3/sd/usb plejer je Neo, i komande mi ne rade na njemu.
Komande sa volana rade najnormalnije na car400, doduse ne svetle.
Isprobavao sam malo.....
U pitanju je onaj treci konektor sa 10 zica (skroz gore na kasetofonu); kada je on prikljucen desava se to zaglupljivanje, a kada ga odspojim sve je ok osim sto na displeju nemam nikakve informacije (stanice, rds itd) za radio. Eliminacijom nepotrebnih zica, dosao sam do toga da su potrebne 3 zice sa tog konektora da bi radio displej. Medjutim, i kada su samo te 3 povezane, desava se to otkljucavanje brave, glupiranje. To su C1, C2 i C4 sa slike ispod.
Merio sam ih na masu i sve tri daju 5v kada je kljuc van brave.
Par stvari koje meni padaju na pamet: jedna da je mozda nesto do toga sto je ovo MK2 car400 a u vektri iz '97 je bio MK1 a druga je sto sam menjao TID displej i stavio sam neki koji nema isti broj, medjutim sve radi najnormalnije oko njega.
Ne znam sta dalje....
Pozdrav
Zadnja izmjena od The Minister (11-11-2010 22:33:56)
Mozda je predlog cudan ali mozesh ubaciti releje koji ce spajati doticne zice samo kad je dat kontakt !!!
ar21111952 napisao:pozz! Jeli ista konekcija,taj r.plejer mislim ima komande sa volana!?
CD/mp3/sd/usb plejer je Neo, i komande mi ne rade na njemu.
Komande sa volana rade najnormalnije na car400, doduse ne svetle.Isprobavao sam malo.....
U pitanju je onaj treci konektor sa 10 zica (skroz gore na kasetofonu); kada je on prikljucen desava se to zaglupljivanje, a kada ga odspojim sve je ok osim sto na displeju nemam nikakve informacije (stanice, rds itd) za radio. Eliminacijom nepotrebnih zica, dosao sam do toga da su potrebne 3 zice sa tog konektora da bi radio displej. Medjutim, i kada su samo te 3 povezane, desava se to otkljucavanje brave, glupiranje. To su C1, C2 i C4 sa slike ispod.
Merio sam ih na masu i sve tri daju 5v kada je kljuc van brave.Par stvari koje meni padaju na pamet: jedna da je mozda nesto do toga sto je ovo MK2 car400 a u vektri iz '97 je bio MK1 a druga je sto sam menjao TID displej i stavio sam neki koji nema isti broj, medjutim sve radi najnormalnije oko njega.
Ne znam sta dalje....
Pozdrav
Mislim da bez adaptera neces nista moci uraditi,prosvrljaj po netu imaju adapteri,radiju treba novija implelemantacija CAN-a da bi komunicirao sa displejom,ovako izgleda samo buni imo!
Ja se stvarno izvinjavam svim clanovima i sramota me je, ali bile su + i memory pogresno povezane. I gubio je memo stanica. Ne znam gde mi je bila pamet svo ovo vreme....
Nemam sta vise da kazem....:(
Ja se stvarno izvinjavam svim clanovima i sramota me je, ali bile su + i memory pogresno povezane. I gubio je memo stanica. Ne znam gde mi je bila pamet svo ovo vreme....
Nemam sta vise da kazem....:(
Znaš ono, Ko radi, taj griješi, nije moja oblast, ali svi nekad radimo gluposti i najbanalnije stvari nekad ne vidiš, više manje od brzine i stresa,
Ne pitaj me ono što ne znam !
proveri + i memory da nisu povezani obrnuto il njihov raspored.(mislim na kass)
nema veze sa immo vec centralno zakljucavanje primeti da imas ukljucen neki potrosac (u slucaju kass)pozdrav
zeznuo sam se i ja zbog toga i mi je poznat problem
Svi mi gresimo ali i kad pogresis treba priznati gresku.Uvek se nadje resenje.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka