Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Kad se tek auto upali pokazuje sensor tyre missing i na dijagnostici prikaze da fali prijemnik.
Sad nakon 15tak min voznje i par rupa pokaze OK i nestane greska.
Sta mi je raditi?
pozzz
proveri ozicenje (napajanje i mase)
imas li komunikaciju sa tpms u momentu kad ti je greska prisutna??
Najpametnije otiæi kod nekoga tko ima CLIP i ugasi senzore ili ako ih veæ želiš kad riješiš problem pumpaj gume dušikom jer kisik reagira na vanjsku temperaturu. Ja sam svoje iskljuèio jer nije bilo više moguæe to trpiti. Dobra je stvar ali ako ne kužiš da ti je guma praznija ili skriz na felgi raðe plati taxi i prodaj vozaèku !!!!!!!!
Sto si mi pametan zsebal11!
Mi se ovdje obicno suzdrzavamo od nepotrebnih komentara, kao sto je ovaj tvoj u zadnjoj recenici!
Mi svi mozemo izgasiti airbagove, esp-ove, i sve ostale stvari koje doprinose nasoj sigurnosti i sigurnosti drugih u saobracaju! Al onda se postavlja pitanje sto li tehnika toliko napreduje kad nema potrebe za tim kao sto kaze zsebal11?!
Ne zelim da izgasim kontrolu pritiska, a momak koji je kopcao clip kaze da nema tpms prisutan???
Zadnja izmjena od isko (14-11-2010 11:24:21)
Ja sam svoje iskljuèio jer nije bilo više moguæe to trpiti. !!!!!!!!
Èovjek ti lijepo govori i ti æeš to na kraju uraditi jer ta tehnologija još nije doživjela savršenstvo. Još je to puno bagova . Pozdrav!!!
Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva?
ako si od nedavno mijenjao pneumatike onda je najvjerojatnije istecen jedan od ventila,to je bila cesta pojava dok sam radio u Renaultu,majstori kad bi skidali stare gume bi ga ostetili
DA otkinu venzil to ne mogu da promaše jer je to za njih obièni ventil i kada im pomješaju raspored guma