Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Pozdrav mene bi zanimalo kako da znam kada je lamela pri kraju i vrijeme za zamjenu dali se to moze kako vidjeti ili pocne proklizavati
Može se vidjet, ali samo ko je vidovit
Može se vidjet, ali samo ko je vidovit
Ma može kolega, neka postavi pitanje vidovitom Milanu na tv i dobit æe odgovor
Ne pitaj me ono što ne znam !
milan je trenutno na odmoru
a autodata kabal
kad poène proklizavati znaš što te èeka!
nisam ginekolog,ali mogu pogledati
MARIOFIAT napisao:a autodata kabal
to samo moze nas drug Bacha ali nece da proda patent. hhehe pozdrav.
mozda ga stavi na gliser pa posudi covjeku da rijesi problem
Pozdrav mene bi zanimalo kako da znam kada je lamela pri kraju i vrijeme za zamjenu dali se to moze kako vidjeti ili pocne proklizavati
Druze,nisi naveo koji model je u pitanju ali bez obzira na to tesko da ces uspjeti da vidis,pokusaj ovako,vozi 5. brzinom oko 60 km/h a onda stisni pun gas i tako zadrzi,istovremeno prati broj obrtaja motora i brzinu vozila ako obrtaji naglo rastu a auto slabo ubrzava vrijeme je za zamjenu.
_________________________________-
Cuvajmo okolinu,sacuvajmo planetu!
Cuvajmo okolinu,sacuvajmo planetu!
Model je 525tds 98g negdje sam cuo da kod tih modela ne proklizava nego je auto slabiji pa sam zato pitao da nije slucajno lamela u pitanju jer auto neide vise od 180km
Nekaj drugo te muèi, ja sam imao 524 td i jurio je 205
Ne pitaj me ono što ne znam !
Prvo dijagnostika...
Malo su se po¹alili foruma¹i prije mene, ali dobio si i odgovor, dosta precizan od @salex-a. U svakom sluèaju kvaèilo je potrebno menjati kad poène proklizavati. Ako ti ide samo 180 km/h, i obrtaji su ti u 5-toj na maximumu, onda lamela proklizava, ali i smrdi. Kad obrati u 5-toj ne idu dovoljno visoko, onda je gre¹ka na samom motoru, jer ne razvija dovoljno snage.
Lp, J.
Povuci rucnu ubaci u 2 i probaj krenut. ako se gasi ok je. to je zaostali nacin ali moze.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka