Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
treba mi damp za ovo autoradio jer sam izgubio original (crko mi hdd na komp-u) a u medjuvremenu ubacio pogresan damp i nikako da nadjem. Dali moze neko da mi pomogne oko damp-a
Koji je model BP9440 ili 9441?
Nije je znanje znati i za sebe ga zadrzati, vec je znanje znati i potrebnima ga podeliti!!!
Evo malo i ja da pripomognem
treba mi damp za ovo autoradio jer sam izgubio original (crko mi hdd na komp-u) a u medjuvremenu ubacio pogresan damp i nikako da nadjem. Dali moze neko da mi pomogne oko damp-a
Ako je nesto skupo, to je znak da ti treba vise novca
Koji je model BP9440 ili 9441?
bp9440 ako imas molim te posalji
Zadnja izmjena od dime (16-11-2010 02:55:35)
Evo malo i ja da pripomognem
dime napisao:treba mi damp za ovo autoradio jer sam izgubio original (crko mi hdd na komp-u) a u medjuvremenu ubacio pogresan damp i nikako da nadjem. Dali moze neko da mi pomogne oko damp-a
Hvala kolega danas cu da probam i javim dali je uspelo
Zadnja izmjena od dime (16-11-2010 02:53:03)
kvin sta mislis kako ce damp od 4kb uglavit na 11PA8 koja koristi 512b??
UCOT - Universal Code Off Tool
ja jos nisam imao vremena da probam i nisam primetio ali kad ste sad spomenuli stvarno nema sanse da taj damp ubacim u eeprom procesora.
evo kako izgleda taj autoradio:
Zadnja izmjena od dime (17-11-2010 03:06:55)
Pa lepo, otvoris bin sa upom, selektujes 11PA8 onda izaberes samo EEprom ako vec nije samo tako poseseno.
Tada pritisnes save as i eureka - dobio si bin od 512
Pozz ...
Nisam obratio paznju, samo sam mu poslao moj folder sto imam,moguce je da sam pogresio vadio sam iz arhive moguce da se potkrala greska kad je arhivirano
Izvinjavam se kolegi
skyline-GTR napisao:kvin sta mislis kako ce damp od 4kb uglavit na 11PA8 koja koristi 512b??
Pa lepo, otvoris bin sa upom, selektujes 11PA8 onda izaberes samo EEprom ako vec nije samo tako poseseno.
Tada pritisnes save as i eureka - dobio si bin od 512
Pozz ...
mislim da nije bas tako lako. Prvo od koje do koje adrese je eeprom jer damp nije prazan posle tih 512b ako pocnes od nulte adrese i zavisi kojim programatorom citas i upisujes. imao sam razlicitih situacija gde na primer eepromski deo pocinje recimo posle 1ff od 200 adrese. i ovaj damp mislim da nije za Dallas RMD169 BP9440
Zadnja izmjena od dime (17-11-2010 20:03:36)
mislim da nije bas tako lako.
Ako neko zna bolje neka napise.
Prvo od koje do koje adrese je eeprom jer damp nije prazan posle tih 512b ako pocnes od nulte adrese i zavisi kojim programatorom citas i upisujes. imao sam razlicitih situacija gde na primer eepromski deo pocinje recimo posle 1ff od 200 adrese.
-Hoces da kazes da ako citas isti MCU razlicitim programatorima dobijas razlicite rezultate ?
i ovaj damp mislim da nije za Dallas RMD169 BP9440
-Ja nisam uploadovao ovaj dump, ali pretpostavljam cim ga je covek uploadovao da je to to !
Dump verovatno iz RDM 169 ali iz eproma van procesora ,on nije bitan za ovu pricu, postavio sam ja dump, ali ne koji treba coveku
vec sam se izvinuo i trazio sam ali nemam nista sem ovoga, hteo sam da pomognem i nehotice pogresio, ovo sato sam postavio je upit od nekog koji sam dobio, i greskom se nasao u resenim ARC. Mislim da je dump jos unurtra pokusaj ga iscitati ponovo, vredi probati
Pozdrav
mislim da nije bas tako lako.
Ako neko zna bolje neka napise.
Prvo od koje do koje adrese je eeprom jer damp nije prazan posle tih 512b ako pocnes od nulte adrese i zavisi kojim programatorom citas i upisujes. imao sam razlicitih situacija gde na primer eepromski deo pocinje recimo posle 1ff od 200 adrese.
-Hoces da kazes da ako citas isti MCU razlicitim programatorima dobijas razlicite rezultate ?
i ovaj damp mislim da nije za Dallas RMD169 BP9440
-Ja nisam uploadovao ovaj dump, ali pretpostavljam cim ga je covek uploadovao da je to to !
Dump verovatno iz RDM 169 ali iz eproma van procesora ,on nije bitan za ovu pricu, postavio sam ja dump, ali ne koji treba coveku
vec sam se izvinuo i trazio sam ali nemam nista sem ovoga, hteo sam da pomognem i nehotice pogresio, ovo sato sam postavio je upit od nekog koji sam dobio, i greskom se nasao u resenim ARC. Mislim da je dump jos unurtra pokusaj ga iscitati ponovo, vredi probati
Hvala kolega sto si pokusao da mi pomognes. pokusacu nesto ovih dana.
Bas iz tih razloga trazim na sve strane da ti nadjem.... imam preko ttrideset CD-ova sa dokumentacijim ..... ako nadjem saljem
KVINSOUND napisao:Dump verovatno iz RDM 169 ali iz eproma van procesora ,on nije bitan za ovu pricu, postavio sam ja dump, ali ne koji treba coveku
vec sam se izvinuo i trazio sam ali nemam nista sem ovoga, hteo sam da pomognem i nehotice pogresio, ovo sato sam postavio je upit od nekog koji sam dobio, i greskom se nasao u resenim ARC. Mislim da je dump jos unurtra pokusaj ga iscitati ponovo, vredi probatiHvala kolega sto si pokusao da mi pomognes. pokusacu nesto ovih dana.
Zadnja izmjena od KVINSOUND (18-11-2010 19:19:33)
probaj nisam siguran samo javi rezultat, pass na mail
pozz...
UCOT - Universal Code Off Tool
poslao sam ti na pp
Potreban mi je damp za ovaj model Dallas RMD169 , BP9440 , eprom 24c08smd, procesor ZC40669CFU2. Unapred hvala!
Koliko znam code je u MCU.