Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
pozdrav za sve! imam passat karavan 2004. godiste i pre nekog vremena sam primetio da mi je mokro iza zadnjeg sedista. vlaga se pocela javljati u toku zadnje dve kise. sklonio sam plastiku ispod brisaca da proverim da li su zapuseni odvodi ali nisu, takodje nigde nisam primetio vlagu na zadnjim ili prednjim vratima a plastika od ventilacije, ispod sedista, je mokra tako da mislim da vlaga dolazi iz ventilacije. zna li neko kuda?
Mislis IZA PREDNJEG SUVOZACEVOG SJEDISTA, obicno pocne da propusta mala cjevcica za kondenzat od klime(na suvozacevoj strani ispod table) i izvadi akumulator i njegovo kuciste i ispod ces naci odvodnu gumicu (slivnik) UVIJEK bude zacepljen...
Nemam sve sto volim,al volim sve sto imam!
Da upravo iza prednjeg suvozacevog sedista ( moja greska )! Nisam najbolje shvatio za cevcicu, kako nju da regulisem. Akumulator cu izvaditi i ocistiti odvodnu gumicu!
Na suvozacevoj starni ispod instrument table do sredisnjeg stuba u gornjem cosku se nalazi slivnik koji zna biti zacepljen i pocne pustati...
Najbolje sa vanjske strane (u prostoru motora ispod auta) nadji...mora izlaziti ispod onog zastitnog platna(znaci ne vidi se dok ga ne skines-poderes) to takodje uvijek bude zacepljeno...
Obavezno mijenjaj plen filter svakih 10-15000km.
pozzz...
Nemam sve sto volim,al volim sve sto imam!
Uradicu to!!
pozz..
Nemože se doæi sa vanjske strane, samo iznutra
@sasa333 ovdje pises o sebi, a ovu temu otvori
UCOT - Universal Code Off Tool
ma hajde skyline pa covjek pogrijesio
vidis da hoce da pravi ribnjak u autu pa pita iza kojeg sjedista je bolje
atm tuning
electronic key
------------------------