Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
ima problem sa tri greske koje su non stop aktivne a to su senzor za detonaciju senzor pozicje leptira gasa lambda sonda i neki valve kanister ili tako nesto senzori od detonacije su zamjenjeni i auto jako puno troši bilo je kod puno majstora ali nisu uspjeli rjesiti , pa sad cu se ja okusati , ako je neko imao sličan problem nek mi da savjet! sumnjam na ozicenje pošto je svima zajednička neka zica od mase!
ne radi ono šta voliš, več voli ono što radiš!
pa razumljivo je da trosi puno ako mu prijavljuje da mu je lamda sonda crkla.....a ta potrosnja moze biti i zbog senzora za poziciju leptir gasa,tako da bi ja na tvojem mjestu ako nije problem do ozicenja sta kod njih zna biti cesti slucaj krenuo od zamjene lamde.....kad se ona zamjeni auto mora i ici bolje a i manje trositi
malo sam sa unimerom pogledao i skinuo sa centrale konektor i zica sa senzora detonacije koja bi trebala ici na centralu ima kao neki spoj sa jos jednom na tom konektorom a bilo je iskljuceno sa centrale i elementa na bloku sad neznam jer po semi nebi smjele biti u spoju!
najbrže ti je da našpricaš klapnu sa sprejom za čiščenje i dobro ga isturiraj,pa vidi kako radi
Imao sam sličan problem. Izmešani konektori kod predhodnih majstora.
Proveri da li na senzore ide odgovarajući džek.
Zadnja izmjena od stratos (26-11-2010 13:08:54)
Tu treba dobro propratiti parametre bilo bi mnogo jasnije bar u vezi lambde..pozzzzz
Pedja.
djelomično rijeseno , kako sto sam i mislio bio je problem u masi na tim zicama doveo nove mase i odstranio stare i super rai i greske nestale još je ostao ventil canister ili tako nesto ali to musteriju i nije zanimalo sav je stretan! masa nije mogla pod opterecenjem raditi !