Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Tema zatvorena
Di je taj program
trebao bi procitati pravila pa onda ces znati gdje je taj program. Moras imati 10 postova minimalno da bi vidjeo file-ove postavljene.
interesira me kako unijet slovo npr: vwz2z2T1... sad me interesira kako unijet slovo T radi se o radiju beta iz golfa III
unaprijed hvala
jos kad bi radio al bi valjalo
UCOT - Universal Code Off Tool
A moze li se ovaj program dobiti negdje
Moras imati 10 postova minimalno da ga skinuo ovde.
Procitaj pravila !
Pozdrav !
Ja to imam ali sve sto sam do sad probao nije proslo pa sam morao peske da odradim
Mozda gresim pri unosu
Pozdrav
za VW ark slobodno zaboravite serijske brojeve samo citanje iz dumpa tako da nemate sta razbijat glavu dali je ovaj ili onaj calc ok ili dali postoji calc uopste NEPOSTOJI
pozz...
Ima li kakve sanse da se pobrisu svi ti kalkovi iz s/n...ubise ''serijalci'' ko granom, pale su cene pa nama preostaje samo da radimo teze slucajeve za male pare a ovo je otvoren tip foruma, svaka ustva moze da se registruje i skida SW.
pozz,
cubica
Doktor specijalista za elektroniku
za VW ark slobodno zaboravite serijske brojeve samo citanje iz dumpa tako da nemate sta razbijat glavu dali je ovaj ili onaj calc ok ili dali postoji calc uopste NEPOSTOJI
pozz...
Bilo mi je sumljivo ali ipak sam probao i zaista mislim da si u pravo da za VW i ne postoji calculator
sve sto sam dosad odradio od VW sve sam odradio chitanjem dumpa
Pozdrav
nazalost cuba nemoze ... pricao sam i adminom ... moj je zahtjev zakasnio a na google mozes naci haman sve tako i da se stavi zabrana opet ce je naci na netu ... izmedju ostalog od mene vise nema code iz sn osim onom ko je u expert timu elprog foruma za kog znam da zivi od tog posla,ovdje samo dump dolazi u obzir i nista vise
pozz...
Ma neka ovih calc a za ovo u pravu ste skyline i Cubica.Pozzz
Upravo tako, da je ovaj forum jedino mjesto gdje se mogu naci kalkulatori, ja bi to makeo sa foruma, al mislim da se calc. mogu naci na svakom cosku, pa pitanje onda cemu sve to ...
nazalost cuba nemoze ... pricao sam i adminom ... moj je zahtjev zakasnio a na google mozes naci haman sve tako i da se stavi zabrana opet ce je naci na netu ... izmedju ostalog od mene vise nema code iz sn osim onom ko je u expert timu elprog foruma za kog znam da zivi od tog posla,ovdje samo dump dolazi u obzir i nista vise
pozz...
---> Neznanje je veliki izvor hrabrosti ! <---
Ima li kakve sanse da se pobrisu svi ti kalkovi iz s/n...ubise ''serijalci'' ko granom, pale su cene pa nama preostaje samo da radimo teze slucajeve za male pare
a ovo je otvoren tip foruma, svaka ustva moze da se registruje i skida SW.
pozz,
cubica
Ako nema nacina da se pobrisu kalkulaori, ima nacina da se brisu originalni eepromi. Ja uvek promenim Code na ARK gde je eeprom, jedino neki put kad je u pitanju neki zajebani MCU ostavim. Uvek ostavljam aktivan Cod, jedino u slucaju da radio nema displej, onda ga deaktiviram.
Pozz...
jedino u slucaju da radio nema displej, onda ga deaktiviram.
kupio sam na autootpadu iz corse display tako da ni u toj suluciji neostavljam bez code skopcam nakacim display u autu kad propjeva skidam display i stvar rijesena
pozz...
Zasto je zatvorena tema za postavljanje kalkulatora iz dumpa u lepljivij temi:
Kalkulatori iz dumpa i baza podataka svih modela ARK-a
Pozzz...
-------------------------------
Hvala na odgovoru, ali previse komplikovano za mene, upload na Rapid, pa mail....
Hteo sam da postavim Dump calc. za menjanje koda kod Grundiga sa HC11E9, KA4.
Zadnja izmjena od wilco (20-09-2009 17:44:46)
Ako ste pravi majstori i ako se razumete u ono sto radite shvaticete da je kulturnije i najbolje otoriti il iti iscitati file iz chipa ili procesora ...naravno da se procesori i chipovi ne skidaju vec duze vreme i promeniti broj je najbolja varijanta i pritom zavesti aparat po seriskom broju u svoju bazu.Takav uredjaj sa brojem koda koji znate samo vi uvek imate kao potencijanog klijenta i kad promeni vlasnika. Ovo je iskreno pokazalo veliku korist jer mi dekodiramo aparate od 1989 godine... Naravno da se i nama dogodi da neki od modela ne znamo resiti i pribegavamo konsultacijama sa nekim sevisima koji znaju sta je kolegijanost. Nikada nas nije zanimalo da nam neko da broj koda vec da nam da adresu na koj pise broj u dampu. ...malo sam se raspisao ...ali dolaze nam stalno ljudi i kazu evo mi smo dekodirali aparat kod ...zike i molimo vas da nam samo popravite aparat da radi ali broj koda znamo ???? ....covek svasta cuje ..... u poslu pozdrav za sve VE
e pa vidis treba otvorit procitta zatvorit itd,a ovako svi hoce nabrzinu
ali upravusi ,podrzavam,
Zadnja izmjena od koyot (02-02-2010 17:22:48)
atm tuning
electronic key
------------------------
SAGLASAN 100%!!!!!
pozz,
cubica
Doktor specijalista za elektroniku
U tom slucaju eliminisete one koji mogu da dekodiraju samo po serijskom broju ali postavlja se pitanje da li vas je musterija ovlastila da mijenjate kod ili da ga samo procitate. To je po meni skrnavljenje uredjaja . Ja sam svjestan da bi se na taj nacin zaradila neka para vise ali ako je zika skinuo kajmak za dekodiranje naplatite mu vi popravku po vazecem cjenovniku a musteriji kazite da biste mu vi dekodirali besplatno pod uslovom da je kod vas popravio aparat pa ce malo da popizdi na ziku.
U tom slucaju eliminisete one koji mogu da dekodiraju samo po serijskom broju ali postavlja se pitanje da li vas je musterija ovlastila da mijenjate kod ili da ga samo procitate. To je po meni skrnavljenje uredjaja . Ja sam svjestan da bi se na taj nacin zaradila neka para vise ali ako je zika skinuo kajmak za dekodiranje naplatite mu vi popravku po vazecem cjenovniku a musteriji kazite da biste mu vi dekodirali besplatno pod uslovom da je kod vas popravio aparat pa ce malo da popizdi na ziku.
Razocarao si me Predraze. Cini mi se da mnogo volis serijske kalkulatore.
Zasto bi bilo skrnavljenje uredjaja promena code ?
Sta bi tek reko za Activate Security na MCU posle promene coda, to je bas kao slag na torti ?
To je uzas , to cak nije ni kolegijalno ,mnogo kvarno.
Nije uzas, cini ti se samo.
A ne treba ti ni neki skup programmer. Evo vidi ovde :
Razocarao si me Predraze. Cini mi se da mnogo volis serijske kalkulatore.
Zasto bi bilo skrnavljenje uredjaja promena code ?Sta bi tek reko za Activate Security na MCU posle promene coda, to je bas kao slag na torti ?
ja bih te cak i castio..... da rade SVI tako, ovaj nas posao bi bio malo vise cenjeni nego li sto je sad..
ovako da dalje neduljimo tema ide u lock, na ovom forumu je strogo zabranjeno dekodiranje iz serijskog broja sto se moze i vidjeti , "Predrag Raickovic" mjenjanje coda se vrsi da bi se zastitio posao kako u epromu tako i u samom procesoru osim sto za razliku od nekih kolega nezakljucavam mcu da bi druge kolege mogle odradit ponovo posao, svakom radiu cd nebitno sta mjenjam code zbog lokalnih "jebivjetara" koji poput tebe neznaju odradit posao nego otipkaju sn dobiju code a taj isti code prodaju za kikiriki i kafu
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Tema zatvorena