Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
nakon zamene ulja mobil 5w30 upalio je gresku i na displeju pise code 82. kacio sam sa kts i kaze kvalitet ulja. gresku ne mogu da obrisem. svaki savet dobrodosao. hvala unapred.
Zadnja izmjena od dancho (02-12-2010 21:47:30)
da nece on neko LL ulje da mu sipas?
@)).....
pitao sam u schevroletu i oni tu gradaciju sipaju
Kakav mu je senzor za kakvoću ulja? Možda je zaprljan ili nije ulje ni stiglo u njega.
nemoguce auto ima 40000km
Postoji li mogućnost da ulje nije ušlo u senzor ili tako nešto (ne poznajem kontrukciju tog senzora).
Kako određuje kvalitet ulja,pa da "zna" da nije ok?
eeee ima caka kazi mi samo kako si majketi uspeo da ga ocitas sa kts-om kad on i nema cruza u meniju ???
ako je zena imenica, onda je ljubavnica zamenica
e gonza druze.. pomagaj kad te molim. u pravu si, nema ga u kts-u ali sam usao u drugi model sa tim motorom. sta da mu radim
pa 2009 ??? Nije auto pod garancijom ????
Ne pitaj me ono što ne znam !
code 82 ti je kvalitet ulja. resetiranje se vrsi samo sa GDSom. znaci pravac u serivs Chevy
za ovo moraces da das jagnje .
daj kontakt i u roku od 5sec. moras 3 puta stisnuti gas do kraja i vrati kontakt.
Zadnja izmjena od gonza (03-12-2010 03:22:31)
ovo je za Captiva , je si li siguran da je i za Cruze
ali evo sta mozes napraviti, izmeni mu long life service i stavi mu obican servis.
zasto u manuelu pise
Code 82 = Change oil soon
znaci ulje vece ne valja.
postapka je ista:
Alrighty, to clear error 82, oil exhaustion warning if you want to change your own oil, turn the ignition to on without starting and fully depress accelerator pedal 3 times in 5 seconds then turn ignition off. Done.
pozdrav
:lol::lol: uspelo je sa gasom, sad dugujem jagnje
. hvala puno
ohohohoooo uzmi i neku gajbu piva, cisto da nas ne uvati jagnje
ovo je za Captiva , je si li siguran da je i za Cruze
i mene je tako zeznuo cruze, isto probao sa kts-om i nisam uspeo. a covek mi stoji pred nos . pa sam pozvao kolegu iz chevya, te mi je rekao za ovo. a musterija
Nekad dobra fora vrijedi vise nego bilo sta od alata...