Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
golf 3 1.4 benzinac poslije par minuta rada poème blicati lampica od ulja i èuje se zvuèni signal kad ga spojim na dijagnostiku da mi grešku senzora radilice da nema signala auto i dalje normalno radi samo što blica lampica od ulja i èuje se zvuèni signal auto je 92 god dali je itko imao slièan problem
zamjeni indikator tlaka ulja i problem riješen.Probaj izmjerit i tlak ulja ali mislim da æe bit ok
ja sam vozio pet godina pasata 92.g ulje je uvijek svjetlilo i cuo se taj zvucni signal slucajno sam naisao na jedu kontrolnu tablu i zamjenio je od onda je uvijek sve bilo normalno moguce da i tebe muci tabla
u radu je spas a spasa nema
indikator je novi mislite da to nebi smilo imat nikakve veze sa ovom grešom
To je problem sa instrument tablom i to vrlo cest slucaj
neki mikro rele u tabli neznam tacno ali to se menja i sve bude ok.to mi radi jedan elektronicar
To je problem sa instrument tablom i to vrlo cest slucaj
Da nije to onaj sa dva indikatora od kojih jedan spaja na masu a drugi otspoji masu ili ako nema izlaz na W alternatora isto blica kontrola ulja.
commander,to je to.Ima veze obicno sa brojem obrtaja,pali se na 2700 ili 3000 obrtaja
sigurno je kvar u tabli
indikator koji je spojen na masu ne valja indikator loš spoj probaj direktno spojiti stopicu sa indikatora na masu
Od kada sam sebe uhvatio u laži nikome više ne vjerujem
proveri indikator taj sto si menjo na kolko je bara ima ih razliciti dali si gledo boju indeikatora
Imao sam isti problem na WV polu 86C (1984 godiste) isto na vecim obrtajima palila se zujalica i lampica. Problem sam riješio tako što sam kontakte na glavnom džeku table popravio a kabal za obrtomjer koji je bio doveden na taj džek prekinuo pošto taj polo nema obrtomjera. To sam davno radio i auto vise nije nikada imalo taj problem ( prije 5 godina).
slažem se sa kolegama provjeriti pritisak ali to uveæini sluèajeva bude kvar utabli što se tièe greške senzora zamajca ako motor radi ignoriši tu grešku pozdrav.
Bilo bi dobro zamjeniti filter ulja što nije skupo
provjeri da li alternator dovoljno puni
najvise dosad problema stvara spoj na utikacu na samom motoru okrugli.premosti zicu koja ide sa davaca koi se nalazi na filteru ulju.
Na glavi imaš dva indikatora jedan spaja prema masi a drugi obratno. kada dodaš gas obrtaji porastu i pritisak ulja mora isto porasti. Ako se to ne desi onda se upali lampica i èuje se zvuk. Najprije izmjeriti pritisak ulja radi oèuvanja zdravlja motora. Nakon toga iskontroliraj indikatore na glavi na leru i na 3500 okr, ako je sve ok onda instalacija ili tabla. Meni je bio problem u indikatoru.
Ja sam skoro imao taj problem na polu nije bila ni tabla ni indikatori a pritisak ulja je bio ispod normale kad se zagreje vozilo.vec sam bio spreman da otvorim motor i pade mi napamet da mu zamenim ulje i kako sam ga zamenio evo auto vec prolazi 4000km bez ikakvih problema,a staro ulje je bilo staro samo nekis 2000km sto znaci neki teski fuss.
ljudi svasta sipaju,dodje covek kod mene i hoce da mi proda 2-3 bureta-posto zna da ja ulje drzim,prodajem iz burica-CASTRILA po 200e bure.odem ja da vidim i stvarno sve o.k. vidise da nije sa buricima nista muvano ,oznake ,blombe itd.medjutim specifikacije meni nepoznate,prepisem ih ja i ne budem lenj pa to potrazim i nadjem da je ro ulje za disel brodske motore sa maksimalnim br.obrtaja 250.to ulje je zavrisilo kopd mene u SD ali neznam kod koga.toliko o sipanim uljima