Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Jel ima tko iskustva na astri h za aktivaciju elktro podizaèa preko daljinskog kad se zakljuèava auto
Jel ima tko iskustva na astri h za aktivaciju elktro podizaèa preko daljinskog kad se zakljuèava auto
Kolio znam moze da se prespoje zice pa da kad zakljucas prozori se podignu automatski, ako ti to treba napisem ti jer ne znam jesi li bas na to mislio, pojasni malo.
Zadnja izmjena od balkanboys (10-09-2010 23:07:12)
Neznam bi li ja to tako radio.
jbozur napisao:Jel ima tko iskustva na astri h za aktivaciju elktro podizaèa preko daljinskog kad se zakljuèava auto
Kolio znam moze da se prespoje zice pa da kad zakljucas prozori se podignu automatski, ako ti to treba napisem ti jer ne znam jesi li bas na to mislio, pojasni malo.
Ako si mislio na aktivaciju u softweru, pogledaj u Body modulu-Opcomom! Sada toèno u kojem ne znam ali ako ti se da mogu ti pokazati! Ja sam u Viškovcima pa se možemo èuti! Možemo probati i odraditi!
Zadnja izmjena od Boki_boo (11-09-2010 00:13:46)
da ne otvaram temu znacu astra h 2007 godiste 1.7 cdti potrebni su mi klipovi novi ili polovni ako neko zna negdje gdje se mogu naci hvala unaprijed pozdrav
astra h z17dtl ili z17dth koji tacno tip motora, ima u bgd
je napisao skrivenu poruku za korisnika: Rocky
hvala puno pozdrav