Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
može li mi neko reć dali bi bilo komplikovano ugraditi aktivni ovjes na audi a6 c5 kao u allroada da se može dizat i spuštat. koliko je to zahtjevno i koliko bi koštalo od prilike. je li to možda neko već radio.
"uradi sam" ili idi kod "majstora"
el se ti to salis
ako je zena imenica, onda je ljubavnica zamenica
Moze,prosto,kupis audi allroad i gotovo,vrlo prosto zar ne,izvini druze ali slatko sam se nasmejao,
pa mislio sam od udarenog allroada samo podvozje prebaciti budući da je kod mene quattro a i ostali djelovi od disk pločica pa nadalje su mi kao u allroada kad ih kupujem. dali je toliko komplikovano zamjeniti amortizere i pumpu koja će ih po potrebi dizat i spuštat. a allroad mi se nesviđa jer je karavan, htio bih njegova svojstva ali da ostane limuzina. i samo pitam je li to moguće jer sam vidio da ljudi i u golfa 2 ugrađuju takve stvari , neznam zašto nebi mogao audi još kad postoji fabrička opcija??
Moze,prosto,kupis audi allroad i gotovo,vrlo prosto zar ne,izvini druze ali slatko sam se nasmejao,
iz osobnog iskustva, takve samogradnej nisu nikada dugotrajne....
mani se corava posla, ako hoces da se spusta uzmi allroad, ako hoces limuzinu vozi to sto vozis i zdravo.......
to da imas svoju radnju, i da sam radis....pa ajde nekako.....ali ovako da fektas nekog drugog da ti to uradi je daleko previse....
U jednoj kapljici vode ima vise savrsenstva nego u svim strojevima koje je covjek izmislio.
Titula je ono sto ostane nakon sto covjek zaboravi sve sto je naucio u skoli.
Albert Einstein
kupi novi allroad i skidaj dio po dio i stavljaj na svoj (ALI SAM) da vidiš koliki je to posao, beži od takvih stvari
nisam ginekolog,ali mogu pogledati
ubaci malo u google ima ti o tome samo mani se toga to je nezahvalan sport
Od kada sam sebe uhvatio u laži nikome više ne vjerujem
gušt?? možda za majstora, nevjerujem da gušta onaj ko je sjedio za volanom kad mu se to desi
najveci je gust kad se to sve uzjebe pa ga spusti na zemlju nikud da mrdnes.
slusaj imao sam zahtev da od dva auta,a6,jedan normal a drugi kvatro prepravim da ovaj prvi bude kvatro koji je bio regularan auto-drugi divca.kad sam pregledao zadnje vesanje,tj drzace na sasiji video sam da od toga nema nista jer bi sa jedbog trebalo seci i prebacivati na drugi koji nema ni predvidjena mesta za to.jos ako je aktivno vesanje pretpostavljam da je jos veci zajeb
po meni jedino resenje je -batali se toga
Zadnja izmjena od MN026 (20-12-2010 12:34:17)