Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
golf 4 19tdi 90ks 2002god.auto je bio malo lupljen od naprijed,promjenjena je plasticna cijev koja ide od interkulera na usis na glavi jer je bila pukla i interkuler.Do sudara auto je isao i vukao kao avion nakon sudara i toga sto je promjenjeno auto po gradu vuce najnormalnije ali na otvorenom preko 100 nema snage na dijagnostici vcd-s nema nikakve greske vakum na turbini normalno radi nisam ga testirao u voznji . dali je moguce da je interkuler neki zamjenski pa da nema dovoljan protok jer do sudara je sve bilo normalno.
Zadnja izmjena od dragec11 (19-12-2010 19:26:51)
dragec
provjeri MAF i punjenje turbine mislim da je tu negdje greska
MAF cesto ne prija kao gresku a on zeza
Pa neznam za maf kad je on bio otisao nije htio vuci od samog starta kao da je obicni dizel.ovo mi vise upucuje na elektro ventil turbine ali bi ga trebala dijagnostika registrirati ,a da je turbina opet nevjerujem jer auto je bio na popravku 4 dana (kod limara)i nakon toga vise ne vuce a do tad je bilo sve normalno pokusacu staviti drugi maf pa cu onda pokusat. jel se turbina gleda u polju 11 i koliki bi pritisak trebala imati ak znas.
dragec
Jel stavljen novi ili polovni intercooler ? Ako je polovni, da nje puknuti negdje ?
Zadnja izmjena od predingli (19-12-2010 22:49:52)
Ne pitaj me ono što ne znam !
da ti nije komad nečega kod sudara došao u krila turbine i napravio pizdarijicu malu
nisam ginekolog,ali mogu pogledati
interkuler je novi iz trgovine samo neznam dali je orginal ili zamjenski pa dali je mozda stvar u protoku kroz njega ako nije org.Ali ta cijev sto je pukla i sam interkuler se nalaze iza turbine tako da u nju nije moglo nista otici ,moglo je jedino u usisnu granu i to bi zavrsilo pod ventilima i u cilindru a motor radi super pokusat cu sutra jos pogledati sa maf senzorom i vent.turb.
dragec
pogledaj da ti nije taj interkuler sto si stavio gdje puknut, pogledaj i maf
pogledaj vakum creva
Bilo je i novih intecoolera puknutih ili su propuštali na spoju kučišta i rebra....
Ne pitaj me ono što ne znam !