Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Ne mogu da otkljucam auto ako auto stoji duze od 5 minuta preko daljinca. Komfort proces zaspi i ne budi ga komanda daljinca. Ako okrenem prekidac svjetla komfort se budi i daljinac proradi. Interesuje me kako komfort ostaje budan tj sta ga budi u trenutku kada hocu da otkljucam vozilo nakon duzeg stajanja. pozz
"Odvažno u činu, blago u načinu."
provjeri kontakte na centrali
Samo gubi kontakte negdje,ima li sta na diagnostici?
Nemam sve sto volim,al volim sve sto imam!
nema nista na dijagnostici... Problem je sto komfortni procesor zaspi i onda je dovoljno samo okrenuti prekidac svjetla i on se probudi i daljinac radi opet nekih pola minute dok se ne uspava. Imao sam slican problem na A8 2004 ali tamo je bila zica u prekidu koja ide sa table do komfortnog procesora tzv Wake up zica ali ona ne postoji na Golfu IV
nema nista na dijagnostici... Problem je sto komfortni procesor zaspi i onda je dovoljno samo okrenuti prekidac svjetla i on se probudi i daljinac radi opet nekih pola minute dok se ne uspava. Imao sam slican problem na A8 2004 ali tamo je bila zica u prekidu koja ide sa table do komfortnog procesora tzv Wake up zica ali ona ne postoji na Golfu IV
problem je prilicno zanimljiv, ako imas original VCDS posalji proizvodjacu poruku.....ako ne javi mi se na PM pa cu im ja poslati, posto sam imao jednom slican problem a nisam ga uspio rijesiti
P.S. sad sam se sjetio.....na cetvorci moze biti kao i kdo mene na passatu da ti se zbog vode, koaj ti napuni onaj prostor ispod sajbe i brisaca voda po podu slijeva do ispod sica gdje se nalazi comfort modul, pa onda zice oksidiraju.....jesi li pregledavao modul, spojeve i dovodne kablove?
moze biti da kad upalis svjetla preko nekog potrosaca dobije pobudu...
U jednoj kapljici vode ima vise savrsenstva nego u svim strojevima koje je covjek izmislio.
Titula je ono sto ostane nakon sto covjek zaboravi sve sto je naucio u skoli.
Albert Einstein
nije isto na cetvorci i na passatu mjesto ugradnje procesora. Na Golfu je ispod volana prema lijevoj strani i suv je.
Moze biti i da je problem u comfort modulu. A da li kada prodje pet min. (i ne mozes da ga otkljucas preko daljinca) radi centralno na kljuc?
imao sam slican problem na skodi..izvdi komfort modul i prefleshaj ga
postoji velika volja....
Imao sam slican problem na renaultu megane. Kvar je bio u UCH modulu. Slicnost Je u sledecem... Kada skines kontakt i poziciju modul ostaje da radi sa stalnim plusom. Ukoliko on fali, na prijemniku daljinskog nemas napajanja. Kod mene je bio prekid na pad-u usled vlage koji unutar modula dovodi stalni plus na prijemnik. Kada sam dao kontakt, napon je dolazio sa drugog mesta preko jedne diode. Deluje kao da ti prijemnik ne dobija stalno napajanje. Nadam se da sam ti pomogao bar sa jos jednom idejom...