Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Pozdrav svim kolegama,
Pomenuti audi a4 puko zupcasti iskrivio par ventila . Uradjena glava ventili spakovan uradjen tajming pumpe. pali dobro medjutim neide ni kao 66 ide kao golf od 40 kw. jedva nagura 3000rpm i 80km/h/ mjeren protokomjer i zamijenjen istim modelom sa ispravnog auta isto ponasanje. eger nije ostao blokiran u otvorenom polozaju. Magnetni ventili n75 i n18 odradjuju turbina puni kanal 11 preko 2000mbara na 3000rpm. sto se tice goriva spajan i na tzv infuziju iz flase isto ponasanje. Ako ima ko kakvu ideju jos molio bih za pomoc. Hvala svima unaprijed.
Zadnja izmjena od ljubitelj (17-12-2010 01:41:21)
Sta god da uradis drugima, uradio si samom sebi.
posto pali lepo kontam da je dobro uzupcen
sve mi govori da ventili nisu dobro legli, ili oni ili hidro podizaci zezaju, da se nisu sjebali kad je prezupcio
pozz
Zadnja izmjena od tech (17-12-2010 04:37:18)
FAP remover
Rijeseno . Ulosci dizna
Pa onda auto nije išao ni prije dobro
Pa onda auto nije išao ni prije dobro
Isao ali ubio dizne kad je krivio ventile
Zadnja izmjena od Nemanja zr (26-12-2010 20:45:03)
Bolje je biti malo lud, nego malo pametan.
Pa ako je mehanički oštetio dize to se vidi, ovaj pojam "ubio" dizne mi baš nije jasan
Ne pitaj me ono što ne znam !
to me i zeznulo dobra dva dana jer musterija rekla da je auto prije isao ko lud sto ja nemogu isto da shvatim kako kolega misli UBIO dizne. molio bih za pojasjenje
ma zeznuo se sigurno u pisanju
to me i zeznulo dobra dva dana jer musterija rekla da je auto prije isao ko lud sto ja nemogu isto da shvatim kako kolega misli UBIO dizne. molio bih za pojasjenje
Nisi razumeo ne da si ti ubio dizne nego od udarca i krivljenja ventila tdi ne plali u komorama
Bolje je biti malo lud, nego malo pametan.
ma sve mi je jasno sto si pisao nego iskreno nisam znao da ventili mogu to da naprave diznama. eto jos jedno iskustvo vise
o kolega a da ti proveris datume:)