Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Ima li iko iskustva sa ovim dizalicama i njeno porjeklo ili bilo kakve informacije ???????
Imam ponudu da kupim novu dizalicu nosivosti 4T.,sa nekim popustima mogu da ju dobijem za 1590 eura! Ali mi je malo nepoznata marka,da nije kinez u pitanju??
Nemam sve sto volim,al volim sve sto imam!
u pravu si pravi kinez ali sa garancijom ja mislim dali godinu ili dvije uzeo je skoro jedan prijetelj moj samo sto je on placao po nosivosti dobro ga sluzi samo sto je ja nebi nikad uzeo jel ja idem pod nju i djaba kineska garancija bolje dodati jos malo i uzeti kvalitetniju i sigurniju
Zato se i ja sad dvoumim,neznam sta bi radio i gdje da trazim jos,citao sam po forumima i na Wurth-ove se zale,cak u jednom poredjenju navode kinesku kao bolju....
Dali se proizvode dizalice u Banjaluci
Pirke
Mislim da ne vec dugo vremena...
Vec 15god. imam Banjalucku Univerzalovu 2,5T. i extra dobra dizalica,ali hocu da kupim jos jednu za malo teza vozila...
Zadnja izmjena od astambura (28-12-2010 23:13:03)
kakva imate iskustva sa Ravaglioli dizalicama?
u pravu si pravi kinez ali sa garancijom ja mislim dali godinu ili dvije uzeo je skoro jedan prijetelj moj samo sto je on placao po nosivosti dobro ga sluzi samo sto je ja nebi nikad uzeo jel ja idem pod nju i djaba kineska garancija bolje dodati jos malo i uzeti kvalitetniju i sigurniju
Varaš se, ja sam imao prilike raditi pod kineskom dizalicom, imaju osigurač u slučaju popuštanja, a osim toga standardna mjera i je 220 cm da diže, kaj nije slučaj sa većinom evropskih (kolko puta sam ja na svoju dizalicu glavu naravnao jer ne diže toliko)
Ne pitaj me ono što ne znam !
radio sam na toj ravaglioli dizalici ima kardanski prenos izmedju stubova godiste je bilo 1979,uz redovno podmazivanje klizaca vintova moze jos,ja imam orlandini 3.5t godina2002g sa dva el. motora i samostalnim podmazivanjem preko svojih uljnih pumpica...
kakva imate iskustva sa Ravaglioli dizalicama?
@)).....
ma dobra je .jel to u sabcu ili u zemunu si gledao-i mislim da je 3,5t elektro hidraulik sa 2 motora i sigurnosnim kcnicama-uzimaj
Ne ovde kod mene se prodaje,jedan motor,siguronosne kocnice,4T.
Samo mi se ne svidja sto ima prag od 3 cm.bolje su mi one bez praga ali jbg....
ako radis putni cki program sa tom tonazom nikad je neces pohabati
Ja imam ravagnoli dizalicu, mogu da kusnem da se extra pokazao, ima u sebi ugrazenu posudu da se sipa ulje da sama sebi podmazuje a kvalitet dizalice medju najboljima . sto se tice kineske dizalice koliko sam cuo da se nije nesto pokazao, meni ravagnoli podrzava do 3200 kg a ja sam bez problema dizao 3600 kg. treba dobro prije kupovine pogledat, svi garantuju kad treba da se kupi a kad se kupi onda vise niko ne garantuje.
U glavnom je putnicki program i po neki normalan kombi i Dzip,ni jedno nije ni 3T.pa mislim da bi zbog tog trebala sluziti solidno...