Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
sumnjam na turbinu nije klasika ugasis upalis ide nego stalno nece greska koju sam ocito prekoracena granica regulacije parametri ide do 2.2 bara ko da prepumpava test turbine na kts uopste ne reaguje ne menja parametre kao i test egr pomoc reko sam coveku da dodj posle praznika da prremo egr dal treba i turbo prati dobro treba creva od vakuma pregledati sta vi mislite
mjerač protoka zraka,pogledaj parametre u vožnji
tu moze da bude svasta kada ti dodje auto spoji opet na dig i opisi tacno o kojem se motoru radi obicni ili pd naj bitnije nisi napiso
Ide u boost,pricano o tome vise puta,pretrazi malo forum
skini turbinu i ocisti lako moze biti do nje
pogledaj sve vakume, magnetni ventil i turbinu a imao sam slucaj da bude blokiran erg.
nailazio sam na golfa koji je bez varijebilne turbina i sa varijabilnom,ako moze slovna oznaka motora daj malo podataka ili okaci cod greske ovde..
@)).....
Ako je plastični ventil tc onda je varijabilna, a ako je metalni ventil tc onda je obična
motor je pd a dijagnostika je bila brzinska doso covek za badnji dan i aj kao na brzinu izgleda meni nista dok ne dodje opet al mi tad kasno u svakom slucaju hvala moja greska pretrazicu malo forum mozda je katalizator zapusen pa nema gde da izduva i stalno se iskljucuje
pozabavi se malo parametrima punjenjem turba i maf senzorom
MAF senzor