Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Lijep pozdrav svim članovima !
Imam jedan problem pa me zanima možete li mi pomoći.
Naime, imam Renault Megane I 1.6 1997. godište, i imam problem sa daljinskim zaključavanjem, tj blokadom motora.
Stvar je u tome da daljinsko zaključavanje malo radi malo neradi, ali sada vec uglavnom neradi a time se ne otključa ni blokada motora...
Znači recimo uđem u auto sa ključem u bravu, ali pošto daljinsko nije odradilo svoje blokada motora ostaje aktivna i auto nemogu upaliti.
Auto je bio kod majstora i provjerio je i ključ i unutarnji taj resiver signala, s time je sve u redu i sve radi kako je on to testirao znaci prijem i slanje signala je ok.
Ja imam pitanje za vas da li je moguce skinuti tu blokadu motora nekako softverski, preko kompjutera, tako da nemam vise problema s time, i kolika bi bila cijena toga ?
Hvala vam unaprijed,
Lijep pozdrav !
Moguce odraditi immo of,klasika
Immo off se može uraditi napiši odaklesi da te uputimo najbližem kolegi koji to radi pozdrav
Hvala na odgovorima.
Ja sam iz Osijeka, pa neznam da li imate tu blizu nekoga tko bi to mogao riješiti ?
Obrati se kolegi ALLDECODE na forumu ontije najbliži
Hvala puno na pomoći, obratit ću se kolegi !
Eto me
Hvala na preporuci
Nazovi me na mobitel sutra
Nemogu kontaktirati sa kolegom alldecode jer nemam dozvolu da procitam privatne poruke... pa ako ima kakvo rješenje molio bih vas...
Pa i poslao sam odmah email, ali dobio sam odgovor na svoj mail da mi je stigla nova privatna poruka sa linkom koji trebam slijedit a to mi nece otvoriti jer nemam pristup toj stranici... tako da neznam kako drugačije...
Aha... da pa ja sam kolegi alldecode i poslao email, preko te opcije jel, a on je meni valjda odgovorio na privatnu poruku pa to nemogu pročitati, pa bi ga zamolio kad stigne da mi pošalje mail umjesto privatne poruke
Hvala na pomoći !
Pozdrav ekipo.
Novi sam ovdje.
Imam problem sa daljinskim zaključavanjem na renault meganu iz 1996 . god.
Naime , mjenjao sam motor te promjenio računalo i sve potrebno i auto radi savršeno, međutim promjenio sam i ic prijemnik i sad mi ne radi centralno. Imam i ključ od tog prijemnika koji je skinut sa auta čiji sam motor i računalo ugradio u svoj , ali opet ne radi . Zna li tko u čemu je problem.
Hvala
je napisao skrivenu poruku za korisnika: silver
Ne treba njemu immo off nego ga muci centralno na daljinac. Posto je takva situacija, najlakse je ugraditi novo daljinsko centralno i nemas vise problema sa tim.