Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
raskodirao se abs esp dali neko zna razlog
jedino ako je neko dirao ili moguce ostao bez napojanja ali mislim da i bez napajanja nebi se smio razkodirat
ne smije se bez napajanja ništa dogoditi i da stoji duže vrijeme
nisam ginekolog,ali mogu pogledati
raskodirao se abs esp dali neko zna razlog
pa spoji na dijagnostiku pa vidi greske, ne moze se raskodirati sam od sebe....
U jednoj kapljici vode ima vise savrsenstva nego u svim strojevima koje je covjek izmislio.
Titula je ono sto ostane nakon sto covjek zaboravi sve sto je naucio u skoli.
Albert Einstein
I ja sam imao slucaj sa pasatom 2006 godiste da se raskodirao ABS, naime auto je bio udaren i stajao je bez akumulatora neka 3 mjeseca, da li to moze biti razlog?
moze ako se vise puta skidala klema i vracala da se raskodira
na auto nista nije radjeno normalno vozen ja sam ga kodirao ocel se to ponovo desit neznam mada recemi jedan kolega sto radi u ovlasceno servisu da imuju cesto taj problem i da se to desav na bosove centrale
Ponekad se i covek raskodira i zaglavi u ludnicu:) iako je savrseno bice,a ne elektronika koja je sklona tome i bez nekog velikog razloga.Zato ti kodiraj i naplati i naravno juris na zenske:).Pazite jos ovo juce me lik pita za auto gubi mu ponekad kontakt kad je dosao kod mene auto normalno radi.Ja u nekoj guzvi jos mi dobro doslo da mu kazem da dodje kad se pokvari da tacno ustanovim zbog cega se desava.On meni ladno kaze,Sta ako mi se ugasi u Prizren a ja mu na to odgovori,Sta ako umres u Prizren:).Nista nije vecno......
Zadnja izmjena od autorelja (14-01-2011 04:08:01)
.Vala ponekom ni Hodza ne pomaze,u nedaj Boze to nikom:).Zato je najbolje kad se covek umori od posla da pobegne negde u tropske krajeve i da naravno zna se Mace,bazeni itd..)Sta mislite vi drugovi nije to losa ideja?:)
Zadnja izmjena od autorelja (16-01-2011 03:07:07)
pa kad se zagrejes one te lade sa onim palmicama nista bolje za rekodiranje
ako je zena imenica, onda je ljubavnica zamenica
Postovanje:)