Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Tema zatvorena
Pozdrav grupi. Ima li neko damp za beckera be 6019. Imam poruku P R O D na displeju. Koja je memorija unutra. Ako moze pomoc. Srdjan, Zrenjanin
Ako hoces iskren odgovor postavi iskreno pitanje
Procesor je MB90F594A, zakljucan je u epromu 24LC04 smd mislim da ces dump tesko naci, a kazi mi iz koliko cifara se sastoji kod 4 ili 5?
Nije je znanje znati i za sebe ga zadrzati, vec je znanje znati i potrebnima ga podeliti!!!
zakaci ga na auto i nestat ce PROD
pozz...
UCOT - Universal Code Off Tool
Mislim da je kod sa cetiri cifre. A mozda i pet jer na displeju ima mesta i za petu ali su samo cetiri popunjena P R O D. Jeste, 24lc 04 je eeprom. Izcitao sam memoriju bez problema ali sta sad. Nema dampa u ovom mom kupusistu za bekrija pa reko da trazim ovde nekog ko je imao iskustva sa ovom vrstom mozgalice. Trebao bi mi prod off jer ja mogu da izracunam kod iz dampa ali mi radio non stop vrsi komunikaciju sa immo boxom kojeg nema pa ne mogu da izvrsim upis koda. Kako mislis da ga samo vratim i nestace. Nema leba, probao sam 5 do 6 dampova i ne,ne. Nece bekrija ni da mi namigne a ne da proradi. Iskljuci, ukljuci, ugrej, ohladi itd ali bekerica tera po svome i tacka.
Ok mozes da izracunas kod iz dumpa i to nije problem ali ako ti radio non stop trazi komunikaciju sa immo boxom a njega nema kako mislis onda da unese kod bez immmo boxa i zasto ti je potreban original dump kad nemas immo box, jel tebi taj radio u autu ili nije, ne kapiram te uopste?
Nije je znanje znati i za sebe ga zadrzati, vec je znanje znati i potrebnima ga podeliti!!!
Ako ti je radio u autu trazio cod vrati ga u auto i nece ti pisati PROD ukucaj kod i radice
ajd postavi dump pa ce ti bekrija da pjeva i na stolu
pozz...
Pozdrav grupi. Evo dampa iz Bekrije.
Problem je u tome sto radio nije vise u mecki nego u nekj staroj mazdi tako da nema komunikacije sa originalnim immo . E sad po nekim mojim saznanjima taj radio se moze koristiti samo u mercedesovim autima bas zbog te komunikacije. Ja mogu odraditi kalkulaciju dampa ali samo ako imam serijski broj sasije od bilo koje druge mecke tipa 190, 124 i slicne mada bas za 190 nisam siguran jer on nema immo ali program tako kaze, i onda ce PROD da nestane jer ce se upariti sa novom bazom immo boksa na tom novom autu. Problem je u tome sto treba uraditi damp koji ce iskljuciti bas tu prod funkciju kao recimo CAN CHEK kod BP (blaupunkta radio/cd a koji se nalazi u najnovijim fijatima) i koji ce dozvoliti radiju da se koristi u bilo kom autu jer radio u tom slucaju koristi samo njegovo redovno napajanje 12 volti i izlaze za zvucnike a ostale linje preko kojih se vrsi komunikacija sa immo boksom u vozilu se ne koriste. Eto , ako je neko u skoli imao peticu iz predmeta kalkulacija dampova moze da proba da ovaj moj damp malo preracuna. Srdjan, Zrenjanin.
Kako da postavim ovde damp?
Aha, evo skonto sam kako. Pozdrav drugari.!!!!
Zadnja izmjena od чип (17-05-2009 09:08:12)
izvoli ...
pozz...
Zadnja izmjena od skyline-GTR (30-06-2010 03:21:47)
Pozdrav grupi. Skyline GTR-u sta da ti kazem ...... Damp radi kao lud!!!!!!! Iz prve, bez problema, rds, itd. Nikakvih bagova nema, radio radi vec dva sata. Iskljucivao sam radio u ukljucivao sto puta i nema greske. DAMP ISPRAVAN 100%. Naravno sve je na stolu a ne u autu. Sta da kazem. Momci na forumu, Skyline zna znanje.
Znaci ovako, radio je Mercedes Benz audio 10 , marka Becker BE 6019. Radio je bio zakljucan ali se ne otkljucava sa utipkavanjem koda neko softverskom prepravkom eeproma . Mora se iskljuciti poruka na displeju PROD. Ovo je sve uspesno resio Skyline GTR jer je izvrsio prepravku zakljucanog dampa kojeg sam prethodno postavio. Ispravan damp za dekodiranje ovog radija je u poruci iznad ove : becker damp zakljucan 00.e2p.
Problem resen , pozdrav grupi a posebno Skyline GTR-u , Srdjan Zrenjanin.
bitno je da je proradio ....
pozz...
Prijatelju ima li kakve sanse da mi posalje dump na email mobilbl@yahoo.com ,nemama jos dovoljan br.postova da bih mogao preuzati .
hvala unaprijed
Uspio sam rijesiti prod nema potrebe za damp hvala kao da ste i poslali.
Pozdrav
Zadnja izmjena od skyline-GTR (30-06-2010 03:20:38)
Nekad davno bilo i spominjalo se sto mozes vidjeti tema davno rijesena ide lock
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Tema zatvorena