Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Da li je potrebno prilikom demontaze instrument table na Feliciji LX raskopcavati kilometar sajlu kako bi izvukao instrument tablu? Odavio sam onih 5 vijaka ali je jos nesto drzi (predpostavljam kilometar sajla). Ako treba mislim da je najlakse raskopcati sajlu na menjacu. Jesam li u pravu?
Instrument tablu skidam kako bi zamenio sijalicu pozicionih svetala koja cas radi cas ne radi. Kad je kucnem proradi i svetli do sledeceg paljelnja a to mi ide na zivce pa trazim pomoc. Zna li mozda neko koja je potrebna sijalica u instrument tabli za zamenu?
Unapred Hvala
Zadnja izmjena od d432e (15-01-2011 15:11:10)
jesi
atm tuning
electronic key
------------------------
da moras da iskljucis kilometar sajlu
ok hvala
A jel zna neko zasto mi bledo svetli kontrolna lampica akumulatora (regler zamenjen) i to kako dodajem gas ona jace svetli ali nikad ne svetli kao kad tek dam kontakt.
Daj to odvezi električaru... kolko već taj alternator dugo popravljaš ?
Ne pitaj me ono što ne znam !
Daj to odvezi električaru... kolko već taj alternator dugo popravljaš ?
možda pravi elektranu:)
sto se tice tog bledog svetljenja lampice punjenja neka dioda ti je riknula u alternatoru na diodnoj ploci
Otišla ti je koja glavna dioda na diodnom mostu, solucija ti je ili uprešavaj nove diode (najbolje svih 6 glavnih, pobudne nema potrebe - barem ja nisam naišao još da je koja izgorila) ili komplet novi diodni most
otisla ti neka dioda 100% e sad proveri ili je (-) ili(+) dioda.