Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
golf4 1.9tdi greska se neda obrisati, vcds10.6 je iscitao:18034 pogonski data bus- nedostaje poruka iz TCU p1626-35-00 auto normalno radi nisam nasao u autodati sta je u pitanju pretpostavljam nesto oko transmisije ako neko imao slican problem volio bi misljenje mjenjac je manualni
ako ja tak,onda je vjerojatno kodiran kao da ima pogon na sva 4...prebaci na na obični i greška se nebude pojavljivala više
dali je auto automatik ako ne onda je pogresno kodiran
hvala na odgovorima golf je sa manuelnim mjenjacem pokusacu kodirati ako ne uspijem obraticu se ponovo
kodiran da bi bolje palio.....
al to je glupost radit u vecini slucajeva trza na manjim obrtajima sa tim kodiranjem
provjereno
atm tuning
electronic key
------------------------
kodiranje treba biti 00002
Od kada sam sebe uhvatio u laži nikome više ne vjerujem
bas tako ako se kodira na automatski menjac oce da trza na malom gasu, to se obicno radi da bi bolje palio ali nije to pravo resenje.pozzz
Pedja.
Nekad se desi da upali kao na 3 klipa, motor se trese i neprima gas. Kad sam ga prekodirao na 00002 na manuelni mjenjač, to se više nije događalo.
Dali je to simptom isto toga kodiranja ili ne?
Nekad se desi da upali kao na 3 klipa, motor se trese i neprima gas. Kad sam ga prekodirao na 00002 na manuelni mjenjač, to se više nije događalo.
Dali je to simptom isto toga kodiranja ili ne?
Dešavalo se kolegi u zadnje vrijeme ponekad ista stvar nakon paljenja (radi onako na pola lera, trese i gas ne prima) moraš ugasit i ponovo...sad neki dan je promjenio anlaser i nismo se čuli više...pogledat ću kako je kodiran kad dodje...passat
Kodiranje minjaju kad im na toplo dugo vergla, a u biti bude problem sta alnaser ima cca 230 okr a triba bit oko 330.