Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Bok ...
Evo imam jedan problem sa autoradiom od Renault Velsatisa,naime problem je u tome kad ga hoces upaliti ....samo cuje jednom u zvucnicima puc(kao pucketanje al u jednini) i to je to ni vamo ni tamo,a covjek kaze da se zna nekad desiti prilikom voznje da se upali radio bez problema i da radi,kao da negdje gubi kontakt,na toplo hladno ne reagira,i zanima je jos jedna stvar kad otvorim radio ne vidim ni tuner(radio) nego u konzoli mu stoji cd changer i ima nesto elektronike al cini mi se da to nije u kompletu radio,nego da mu je drugi dio odvojen,pa eto zanima me dal je netko imao iskustva ili dal ima netko neki savjet....
Proizvođač radia je Cabasse Audiotrium Tronic
Hvala....
rješen je velsatis.....hvala na čitanju
rješen je velsatis.....hvala na čitanju
a sta je bilo
To samo on zna, mi ne moramo znati...
Nije je znanje znati i za sebe ga zadrzati, vec je znanje znati i potrebnima ga podeliti!!!
Verovatno je u guzvi ...
do sada je tango91 uvek napisao na kraju sta je bilo, ne brinite.
poz...
Nemojte tako.
Tko smo se i mi stari serviseri nekad se potpomagali.
Bez šale mi kolege smo se nekad potpomagali i nismo prikrivali ako nešto doznamo.
Očito vremena su se promjenila.
jutro vam pa nemojte se odmah zestiti neki i ne rade preko vikenda....
no dobro uglavnom velsatis ovaj koji sam ja imao ima tri odvojena uređaja....jedan sprijeda kao radio( al nije nego je samo cd changer i upravljacki gumbi) te navigacija koja je u pretincu kod suvozača i treci dio,a to je ono sto sam ja trazio,se nalazi iza vozaca unutar sjedala,tuner i pojačalo,uglavnom problem je bio u tome trećem dijelu jer sistem bi malo radio malo nebi i nakon igre toplo(grijanje maticne ploce) hladno(hladenje maticne ploce) proradilo je odnosno ustanovilo se da su problem hladni spojevi i eto to je taj famozni popravak
nadam se da ste zadovoljni sa odgovorom...
Pozz
Hvala.
Primljeno na znanje.