Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stigao mi jedan stilo i ventilator hladnjaka non stop radi ,i onda kad ugasite motor.ali to nije sve.ima gresku i u abs zadnji senzor. u airbag isto jedna greska bocni airbag sa vozaceve strane.ima mali problem i sa kontakt bravom kad oces da ugasis nece da se ugasi nego moras malo vratiti kljuc.nekad ni radio nemoze da se ugasi.
Neznam odakle da krenem mada najvise me muci ventilator ! sad dali je to slucajno da zaredom su se pojavile greske .ali neznam dali je moguce da ima neka zajednicka greska sto uzrokuje vise stvari?
Senzor abs-a, i airbag me nebuni tako ali ovi ostali????hmm.i zadnji problem je da isprazni akumlator ako stoji pola dana.
Pokusaj da krenes od kontakt brave .
Modul ventilatora hoce da pobrljavi od vlage najcesce kad se pere motor auta.Ja sam ih dosta radio,rasklopim osusim pobrisem greske na dijagnostiku i radi.Za bocni erbeg obicno bude dzek pod sedistem,sto se tice praznjenja akumulatora zakacis ampermetar pa sistemom eliminacije raskacuj redom
senzor temperature motora.
senzor temperature motora.
to nije, temperaturu vidi lepo ,gledao sam u parametrima.a imao sam drugi davac za probu.nije to problem.
E sad neznam mozda presostat klime???
nije presostat,da je on radio bi ventilator samo dok je upaljen auto.Probaj zaviri u modul vent. on ti je na nosacu ventilatora hladnjaka
pogledaj prvo modul ventilatora on zna praviti probleme
imas relej za ventilator pogledaj oko hladnjaka u jednoj plaspici
Najveci problem je bio u kutiji za osigurace i releje ispod haube .to sam trebao da izvadim i izduvam ,posle naspricao sa wd sprejom.ABS sam resio sa drugim senzorom ,aibag sam mogao da izbrisem gresku posle sredjivanje kutiju sa osiguracima.kod radia je problem dugme on/off .
dosta stvari dosao na svoje mesto jedino mi je sad ostalo ili se pojavio neznam tacno ,podizac (motoric) prednjeg fara.ukljucim svetlo oni neprestano zuje i nereaguju na dugme za podizanje fara.
Meni je isto bio dosao jedan Stilo JTD. Bio je udaren sa prednje strane, popravljao je branik itd . Erbeg mu je ispalio na mestu vozaca. Sve su sredili oko toga jedino sad mu je ostao problem da kad upali svetlo non stop mu radi motoric na faru . Ima li ko kakvih ideja okolo toga sta bi moglo biti ?
Tko Leti Vredi , Taj Vredi I Zimi !!!!
sam motoric nevala treba ga promenuti a olivero pa to je Fijatova boljka jos kad nema poklopac onda uvek prvo dozna..:)
Pedja.
Pozdrav,
Pregledaj BSI ( iza osigurača) , otpoji sve konektore comp,kod osigurača unutar i u motoru ,očisti kontakt sprejom poništi greške i probaj.Postoji i mogućnost i loše mase.