Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Pozdrav!!
Kao što piše u naslovu, zanima me kako, tj.koliko zategnuti klackalicu koja aktivira pumpe dize sklop. Naime mjenjao sam jednu pumpu, ali je ona, kod montaže nešto viša od prijašnje, pa je potrebno izvršiti podešavanje klackalice. Radi se o fabiji 1,9PD, 74kw, ATD tipu motora.
Hvala!
Pozdrav!!
probaj na 225 stepeni a ako je opet previsoka onda 180
na 180 mislim da ce biti dovoljno
225 ti ide 1.9 a na 180 2.0
možeš li mi točno objasniti kako se to radi..znači 225 ili 180 stepeni..kako znam gdje je početni položaj i da se zaustavim na 180 stepeni..HVALA
probaj na 225 stepeni a ako je opet previsoka onda 180
180 pola kruga zavij do kraja i odavij toliko nadam se da znaš proceduru brizgaljka nariktana da bude u donjem polju.poz
Zadnja izmjena od petar (18-01-2011 22:33:42)
Molim vas, ako ima tko volje objasniti cijeli postupak stupnjevanja, i naravno proces podešavanja same pumpe.
Hvala!
kad breg bregaste stoji gore u najvisi polozaj ,a dizna je skroz stisnut dole ,onda sraf za stelovanje zavrnes skroz do kraja.to treba da osetis da neide vise.posle toga stavis uglomer i odvrnes(odpustis) sraf za stelovanje 225 stepeni.
To je ta procedura.
bas ovako kako je olivaro napisao
kad breg bregaste stoji gore u najvisi polozaj ,a dizna je skroz stisnut dole ,onda sraf za stelovanje zavrnes skroz do kraja.to treba da osetis da neide vise.posle toga stavis uglomer i odvrnes(odpustis) sraf za stelovanje 225 stepeni.
To je ta procedura.
Hvala prijatelju, to se zove precizan odgovor. Evo urađeno prema uputama i sve je OK!!
super Mikim