Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1 2 SljedećaObrnuti redoslijed poruka
Pozdrav!
Imam VW Polo godina 2001 ali ne mogu korigirate kilometraze sa K+CAN Commander 1.4. Ako idem na VDO/Motometer, ka¾e mi "Start reading ...", ako idem na Magnetti Marelli (TT) ka¾e mi "Odometer changed" ali ni¹ta se ne dogodi ...
Slika:
Magnetti Marelli Direct ka¾e "Reading address 00x34" a onda zavr¹i, a ne mogu korigirati km ... ©ta mu fali?
Najverovtnije je ta tabla TRW ona se moze vratiti samo rucno
Najverovtnije je ta tabla TRW ona se moze vratiti samo rucno
...da TRW je i nedugo sam tražio nešto da odradim preko kabela ali jok.
Mora rucno ali nije strasno lako se skida
Hvala za odgovore. Ali postoji neka stranica sa slikami VAG dash-ov? Jer ja ne poznam koji je od Motometer, koji od VDO, koji od Magnetti Marelli ...
...spoji na dijagnostiku i pogledaj u polje info.
Hvala. Sad imam VW New Beetle godina 2000. Ako K+CAN 1.4 spojim na diagnostiku kanal 07-Kombi, ka¾e mi M73. Znaèi ovo je Magnetti Marelli M73? Ali isto ne mogu korigirati km sa 1.4 K+CAN ... Bere EEPROM (Magnetti Marrell - Shadow 2 TT), ka¾e "Odometer changed" ali km su isti, samo lampica od ulja blinka ... Mogu da imam Vag Tacho 2.5?
Vag tacho 2.5 moze
A K+CAN 1.4 100% ne moze? Pa ljudi kazeju da K+CAN 1.4 radi sve do 2004 preko K linij. 3 kola, a ni na jednom ne mogu korigirati km ...:(
A K+CAN 1.4 100% ne moze? Pa ljudi kazeju da K+CAN 1.4 radi sve do 2004 preko K linij. 3 kola, a ni na jednom ne mogu korigirati km ...:(
vag taho 2.5 sam kupio samo zbog kilometara i immo problema na vw audi..i radi ih super..ta tvoja m73 je rjesena u 2 minute i imas PIN i kilometre..
a K can je ipak alat za diagnozu..to jos nemam jer diagnozu radim sa bosom..pa nikakvo cudo da alat za diagnozu ne radi kilometre..
esi zadovoljan sa diagnozom koju odradis sa tim Kcan..sad su jeftini? pa da kupim onak da se najde
pozdrav!
omglol napisao:A K+CAN 1.4 100% ne moze? Pa ljudi kazeju da K+CAN 1.4 radi sve do 2004 preko K linij. 3 kola, a ni na jednom ne mogu korigirati km ...:(
vag taho 2.5 sam kupio samo zbog kilometara i immo problema na vw audi..i radi ih super..ta tvoja m73 je rjesena u 2 minute i imas PIN i kilometre..
a K can je ipak alat za diagnozu..to jos nemam jer diagnozu radim sa bosom..pa nikakvo cudo da alat za diagnozu ne radi kilometre..
esi zadovoljan sa diagnozom koju odradis sa tim Kcan..sad su jeftini? pa da kupim onak da se najde
pozdrav!
Pozdrav!
Za diagnozu imam ja Texa Axone 2000 i ACTIA Multi-Diag. Na K+CAN 1.4 diagnoza ne radi (neznam za¹to, ali ne trebam diagnoze, kupio sam ga zbog korekcije km). Do sada mi je uspelo korigirati km na Passatu 1998, Golfu 1999 i 2002, ali Polo 98 i 2001 i Beetle 2000 neèe ... Ali svi su kazali da K+CAN 1.4 radi do 2004 na VAG ... i na stranicah pi¹e ovako ... a ko zna. A VAG Tacho 2.5 radi dobro?
I ja imam vag taho 2,5 ove gore navedene table vraca bez problema.
Pitanje za Omiglol ja isto ima texu axon 2000 reci mi da li imas modul za osciloskop i koristis li ga ja kada ubacim modul za osciloskop nece nesto da ga prepozna a dosao mi je u kompletnom setu prije 1 godinu kada sam ga kupio novog.
I ja imam vag taho 2,5 ove gore navedene table vraca bez problema.
Pitanje za Omiglol ja isto ima texu axon 2000 reci mi da li imas modul za osciloskop i koristis li ga ja kada ubacim modul za osciloskop nece nesto da ga prepozna a dosao mi je u kompletnom setu prije 1 godinu kada sam ga kupio novog.
Koje gore navedene table vraca vag tacho 2.5? Vraca i VW Polo 1998 i Polo 2001 (TRW tabla)? Za Beetle (MM M73 tabla) znam da vraca sad ...
Ne, jaz nemam modula za osciloskop. Ali to so znani problemi sa tima modulima, kontakti su prljavi. Treba ocistit sa alkoholom ...
TRW table ne radi nijedan interface mora rucno
Zadnja izmjena od kepa (18-05-2009 21:15:54)
TRW table ne radi nijedan interface mora rucno
Samo si trebao malo podebljati TRW mozda ljudi nevide procitati.pozz.
Moze li mi netko tko ima iskustva sa vag tacho v2.5 napisati koje sve modele je radio (korigovao km) ali provjerno..
unaprijed veliko hvala!
postoji velika volja....
vdo table do 2004god,neke motometar a neke ne najvise su problem g4 sa motometar tablom.audi m73 i mm radi i audi vdo ali ne radi vdo tablu 2002 restajling jer je crypto.ne radi a4 bosch table rb4 i tako....znam jos al ne mogu da se setim.pitaj ako te konkretno nesto zanima
vdo table do 2004god,neke motometar a neke ne najvise su problem g4 sa motometar tablom.audi m73 i mm radi i audi vdo ali ne radi vdo tablu 2002 restajling jer je crypto.ne radi a4 bosch table rb4 i tako....znam jos al ne mogu da se setim.pitaj ako te konkretno nesto zanima
Nije tacno da ne radi bosch rb4 crypto.
Vag tacho 2.5 moze
da provjereno moze..
2002-3 audi a4 bosch crypto tabla?ne bih rekao
golf 4 sa rb tablom moze ako ste na to mislili
Radi i RB4 i RB8 ali original i jos mnogo toga vise od clona. I zadnja verzija je 3.50
Zadnja izmjena od floyd (16-01-2010 02:06:33)
pricamo o vag tacho usb 2.5
2.5 radi RB8
Stranice: 1 2 SljedećaObrnuti redoslijed poruka