Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
E ovako do sada sam imao program VAG COM firme do 2004 godine.
Hocu da uzmem sada VCDS 10.6.
Cijena je xxxxx maraka na engleskom.
Jedan mi nudi na nasem jeziku i engleskom.
1. Da li da uzmem posto neki pricaju da ovi prevedeni na nase jezike imaju bagove greske i tako.
2. Dobijam uputstvo od 200 stranica na nasem jeziku?
Dobro ce mi doci svacija podeljeno iskustvo sa ovim programom na nasem jeziku.
Moderator mi je malo pre uklonio temu ne znam sto, ako opet bude htio ukloniti neka mi kaze samo razlog uklanjanja. Trazim samo pomoc da se informisem i to je to. Hvala, pozdrav !
svi automobilski programi prevedni na nas jezik imaju los prijevod, i tko razumije engleski naprosto mu je uopce smjesno koristiti hrvatske prevode jer zna biti toliko glupsoti i ne logicnosti da je (po meni barem) neupotrebljivo
baviti se takvim stvarima zahtjeva barem osnove koristenja njemackog ili engleskog jezika....osobno smatram da je u ovom poslu bolje poznavati njemacki jezik, nego engleski, posto engleski govorim perfektno, a njemacki nikako, a ne mali broj puta upute koje nedjem na engleskom postoje i na njemackom, a kontra bas i ne
na forumu je zabranjeno pisati cifre, mjesta gdje si sta kupio, na kojem mjestu i od koga, posto je zabranjen svaki vid reklame.......
vag com, kakav god da uzmes uglavnom je ok, samo kada uzimas bitno je imati nekakvu after sales podrsku, dakle da ti netko stoji na raspolaganju i kasnije a ne samo prilikom kupovine, osobno imam original VCDS i svaki puta kada na neki strani forum na kojem su proizvodjaci ili samom proizvodjacu postavim upit dobijem odgovor malte ne u roku odmah, i to vrlo iscrpan odgovor........
ako kupis na ovom forumu nesto mozes takodjer ocekivati slicnu podrsku, ja osobno nisam nista kupio s ovog webshopa ali podrska je i dalje nevjerojatno dobra, i to je za svaku pohvalu.....ali ako ocekujes pomoc, postuj pravila zajednice
U jednoj kapljici vode ima vise savrsenstva nego u svim strojevima koje je covjek izmislio.
Titula je ono sto ostane nakon sto covjek zaboravi sve sto je naucio u skoli.
Albert Einstein
ja mislim da nije normalno jedan dijagnosticar da ne zna ni osnovne pojmove na engleskom....doslo vreme svaki lekar pekar apotekar da radi dijagnostike..
Ja kad instaliram 10.6 radi super na Octavia FL i Roomster a kad instaliram verziju 10.6.3 bas lose radi sa Roomsterom a sa O radi Ok.