Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Kada sma kupovao programe ove 2004 godine dobio sam oko 20 cd-ova ELSE za sta to inace sluzi probao sam gledao sam neke cd-ove od toga, ali neki nesto nece fale serial kodovi boga pitaj neke otvori. Moze li mi neko objasniti za sta sluzi tacno Elsa Win i tolik cd-ovi.
2. ETOS za sta je namenjen.
3. ETKA za sta je namenjen i ovja CD.
hvala
, pozdrav drugovi
Pa mislim ako otovoris i dobro razledas svatices sta im je namena, ili ako malo po google-as. Pozz
"Hoces, neces"
Program ETKA je elektronski katalog dijelova automobila
Sadrži slike dijelova u sklopljenom i rasklopljenom stanju sa prikazom fabričkog kataloškog broja.
ELSA WIN je sveobuhvatan program za servis i poravku jer poseduje sve informacije vezane za marke AUDI, VW, SEAT i ŠKODU.
Sadrži servisno tehničke podatke, podatke za limare,geomtriju automobila i još mnogo drugih servisnih informacija.
Program je prvnstveno namjenjen fabričkim servisima VAG grupacije.
etos je takodje katalog delova samo dosts slabiji od etke i obuhvata ceo vw program
Program ETKA je elektronski katalog dijelova automobila
Sadrži slike dijelova u sklopljenom i rasklopljenom stanju sa prikazom fabričkog kataloškog broja.
ELSA WIN je sveobuhvatan program za servis i poravku jer poseduje sve informacije vezane za marke AUDI, VW, SEAT i ŠKODU.
Sadrži servisno tehničke podatke, podatke za limare,geomtriju automobila i još mnogo drugih servisnih informacija.
Program je prvnstveno namjenjen fabričkim servisima VAG grupacije.
evo roky ti objasni sve u detalje, sad malo treniraj.
Momci hvala vam svima puno.
Cujemo se .
Pozdrav i hvala jos jednom.