Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Koji program je najbolji za Opela nesto slicno VAG COM-u?
Ima li na nasem jeziku?
Citao sam nesto OPCOM i nesto OpelTech ali slabo kontam to Ako moze pojasnjenje,
Hvala
Zadnja izmjena od all_in_one (22-01-2011 18:35:27)
ovako op com ti je jedan od najboljih programa za opele i za te novce sigurno neces naci nista bolje ima s na vrhu web trgovina pa pogledaj
a nema ga na nasim jezicima ja licno koristim engleski
ovako op com ti je jedan od najboljih programa za opele i za te novce sigurno neces naci nista bolje ima s na vrhu web trgovina pa pogledaj
a nema ga na nasim jezicima ja licno koristim engleski
Kako se snalazis sa njim, je li znas engleski ili prevodis nekako?
I kada dobijem gresku kada mi izlista je li isto kao u VAG COM-u da dobijes pored greske kod i taj kod pises u auto datu i da ti detaljno moguce kvarove? Ako prevodis preko programa onda mi reci naziv programa.
Hvala !
Zadnja izmjena od all_in_one (22-01-2011 20:20:04)
pa bar neke osnove engleskog moras poznavat izbaci kod greske i kratki opis a prema kodu greske imas auto datu i slicne programe
a jednostavan je az upotrebu slicno kao vag com
Koji program je najbolji za Opela nesto slicno VAG COM-u?
Ima li na nasem jeziku?
Citao sam nesto OPCOM i nesto OpelTech ali slabo kontam toAko moze pojasnjenje,
Hvala
mozes sebi da ti bude lakse instaliras translator -prevodilac i prevodis a imas u auto dati opis greske
op com je dobar.
A ima li koja jos auto data na nasem jeziku osim one do 2004 ili 2005 godine? Ima li koja novija na nasem jeziku
ima iz 2010.
Zadnja izmjena od jabuka (23-01-2011 12:59:59)
Ti da bi se bavio ovim poslom prvo nauci engleski jer ce ti puno puta trebati. A sto se tice op-coma odlican je, mada jos uvek nema programa koji ce ti sam otkloniti kvar. Lepo bi bilo da se samo zakaci dijagnostika i da ona sve sama odradi...
Prepreka je samo nasa masta...
sve greške upišeš u google nađeš na stranom jeziku pročitaš ako ne ide prevedeš stranicu u google-u i s originalom iprevodom valjda budeš mogao dalje sretno;)
nisam ginekolog,ali mogu pogledati
sve greške upišeš u google nađeš na stranom jeziku pročitaš ako ne ide prevedeš stranicu u google-u i s originalom iprevodom valjda budeš mogao dalje sretno;)
Je li mislis da kada dobijem naziv greske na engleskom da to ukucam u google translate ili si nesto drugacije mislio
opis greške je na eng. ili ger.a ti si prevedeš čitavu stranicu ima opcija u google-u
nisam ginekolog,ali mogu pogledati
opis greške je na eng. ili ger.a ti si prevedeš čitavu stranicu ima opcija u google-u
Pa da mislis na translate.google.com ?
pasat-diesel napisao:opis greške je na eng. ili ger.a ti si prevedeš čitavu stranicu ima opcija u google-u
Pa da mislis na translate.google.com ?
BINGOO !!!