Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Zna li ko kako mogu riješiti problem auto neæe da upali a sve sam ispitao na motoru komponente sumnjam da je problem BSI jeli moguæe da je neispravna ili treba samo kodirati immo jer nemam napajanje na pumpi visokog pritiska i napajanje navisokonaponskim namotajima
jel daje kakvu grešku
Nema grešaka ALI PREKO ELM 327 (motorne funkcije samo) jer nemam original diagnostiku peugeot planet pa sumnjam u BSI ili eventualno ECU. HVALA.
sAMO JOŠ DA KAŽEM DA SAM GLEDAO DAV KOD OVOG MODELA NAJÈEŠÆE STRADA ECU MAGNETI MARELI ALI KAKO BITI SIGURAN ŠTA JE OD OVOGA ECU ILI BSI
BSI? Godina 1999 nema BSI.
Kako nema ,kada je u dva dijela sa funkcijama centralne podizaèa stakala migavaca sa osiguraèima a nosi oznaku BSI T1 B2
99 je prelaz moze imati bsi a i ne mora najlakse ces znati ako otvoris bravu i pogledas antenu imma i ako na
anteni ima kutiju onda nema bsi........
sto se tice diagnoze tog kvara neces sigurno utvrditi bez pps ili bb 6000 ili texe........
kad budes na nekom od tih aparata onda moras vidjeti greske u ecm i bsi i com modulu na volanu ako ima bsi..
ostalo je sve napamet........
inace mm iaw 81 ap crkavaju ...........
Meni se èini da je mm iaw 81 pošto je auto prije nego što æe stati trzao (kaže vozaè) VJERUJEM DA JE NEKI HLADNI LEM U ECU OK HVALA NA POMOÆI
prijatelju imao sam slucaj skoro bila je u pitanju zica koja ide od motora do centralne elektronike kod akumulatora neznam tacno ali mogu ti reci broj zice tacno kad proverim u autodatu.proveri jednu po jednu zicu nema ih puno u crevo su koje ide ka motoru mislim da je sigurno to problem jer uazi voda u crevu.znaci u crevu ima dvadeset do trideset zica jednu po jednu proveravaj i to je to.ako te nesto blize zanima javi se.
Riješio sam crkla je ECU drugu sam nabavio i otkljuèao iradi ali sam prethodno probao sa drugom BSI(klonirana) pa nije išlo OK UGLAVNOM HVALA SVIMA (još jedna caka koju trebamo znati)