Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Pozdrav ljudi,
imam probelm sa Skodom roomster scout 1.6 b 2007god sa prednjim automatskim podizacima stakala. Kada sam se prikljucio predo VDCS-a i cackao oko centralne brave ukuljucio sam kod za model sa sva 4 podizaca i sada mi se desava sledece> Kada zakljucam vrata daljincem vrata iza vozaca ostaju otkljucana a kada otkljucam ne mogu da se otvore suvozac,iza suvozaca i gepek. Da li zna neko kako mogu da resim ovaj problem?!
Šta si uključio hoćeš reći da si kodirao?
Od kada sam sebe uhvatio u laži nikome više ne vjerujem
jesil zapisao kod prije nego sto si novo kodirao
e moj brucelle prvo moras da naucis one osnovne korake u auto dijagnostici to jest sta smes a sta ne ako nisi siguran onda pisi ne kazu uzalud pametan pise a ////////// pamti ako budes sta naucio iz ove greske onda vedis a ako ne zaboravi na dijagnostiku nisam imao namjeru da vredam ali moras jos mnogo toga da procitas i naucis nije dovoljno samo kupiti treba i nauciti da se koristis njome
to se kaže, da se učiš za svoje pare.
Hvala svim filozofima a sad molim za savet ko moze pomoci.
Šta si uključio hoćeš reći da si kodirao?
stavio sam 000256 mislim da je taj kod (za sva cetri vrata sa sva cetri podizaca) .
vrati ponovo kako je bilo;)
Koju verziju VCDS koristiš?Kada uđeš na kodiranje imaš helper pa izabereš prema opremi svog vozila kodiranje
Od kada sam sebe uhvatio u laži nikome više ne vjerujem
10.6.0 sad sam instalirao .3 . Ukucam ja sifre fabricke koje preporucije program i on ih prihvati ali nista se ne desava sve po starom. I dalje kad zakljucam vrata ostaju otkljucana vrata iza vozaca a gepek rucno nece da se otvori, samo preko kljuca.