Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Dali je netko ugrađivao ovu navigaciju.
Mislim na orginalni uređaj, kupio bi ga na ebayu, ali me zanima u vezi modula klime?
moram ga spustiti niže, pa dali može ostati isti modul ili malo da obrusim ovaj
Trenutno imam Concert II i komande na volanu.
Zadnja izmjena od alldecode (06-02-2011 22:50:01)
nije ti ista niti sredisnja konzola niti climatronic,moras mijenjati oboje,konzola nije tako ni skupa,nekih 100e je nova u servisu,ali moras i climatronic nabaviti
makar da imam onaj širi obični radio pa da nemoram ni konzolu mjenjati
a neznam dali bi se modul klime ipak mogao prilagoditi i spustiti niže, da nemoram ni njega mjenjat, inače to poskupljuje puno više.
našao sam Navi pus u Zg oko 800 € to bi i išlo nekako
bojim se da climatronic ne možeš prilagoditi,kućište je niže i uže...ne isplati se zajebavat oko toga...osim toga navigaciju imaš danas u skoro svakom ozbiljnijem mobitelu
Ma volim orginalno, ali najviše sam to htjeo ugradit zbog MP3, ovaj ima 2 utora za SD kartice, ali ima i drugo riješenje, ima adapter na koji se priključi na radio i emulira MP3 plajer, ima USB i SD ulaz
e sad neznam dali mi može ostati i dalje CD changer jer imam u polici ugrađen orginalni
takav sličan adapter imam ja u svojem i radi odlično...na usb stick stane muzike koliko hoćeš
Izgleda da ovaj model nema prekidac, i opciju da ostane i cd sarzer, koliko sam ja video. Evo link od istog prodavca, samo drugi model uredjaja i on ima mogucnost da ostane i sarzer...