Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Pozdrav svima !!
Ukratko master 120 dci, u vožnji nikakvih problema , ali na leru radi nekoliko minuta i ugasi se kao da mu oduzmeš kontakt. Dijagnostika prkazuje grešku "pad tlaka" . Nakon krepavanja pali ponovo bez problema . Za probu zamjenjeni senzori pritiska na pumpi i raskrsnici.
Nadam se da je netko imao takav problem ili možda zna rješenje. Molim vas za savjet, odakle krenuti?
Hvala!!!
imaš na rampi sa strane ventil koji reguliše pritisak mehanički zna da zariba imao sam takav problem samo što se i u vožnji gasio bio je u drugom servisu i mjenjato je sve i računar, nova pumpa,regulator,senzor i uvjek isto kad je došao kod mene zamjenuo sam taj ventil i sve je sada ok a greška isto pad tlaka.
gdje si nasao taj ventil posto ga daju samo sa rampom u servisu imao sam problem sa jednim nije htio paliti i taj ventil je otisao
može da se poruči u bošu neznam koja je cjena imaih više provjeriću koja je cijena
imam slican problem sa masterom 2.5dci ugasio se u voznji i upalio lampicu engine i stop i nije htio vise da upali...zakacio na dijagnostiku i pokazao gresku senzor pritiska goriva, ocistili gresku kombi upalio, ali kad ostane duze ugsen onda vergla duze dok upali...je li moguce da je i ovo problem sa tim ventilom na pumpi pritiska ili regulatorom, gubi negdje pritisak...Mozete li preciznije kazati gdje se nalazi taj ventil na pumpi.
diagnostika preliv dizni pritisak reila broj obrtaja nemoj odmah na net prijatelju
Prijatelju, na dijagnostiku pokazuje na leru pritisak oko 290-300 bari a pod gasom do 1300 ni jednu gresku drugu ne pokazuje osim grijaca, ali mislim da to nema veze sa paljenjem..dva puta ugasi-upali i iz treceg puta normalno upali.
diagnostika preliv dizni pritisak reila broj obrtaja nemoj odmah na net prijatelju
Tako je...
@mirza1. Nije na pumpi.