Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Trenutno opremam Citroena ZX i gazda kaze da mu trza auto i ugasi se.
Probao sam ga ja i gasi se samo kada motam volan u desno, a ovako ide sve ok. Cim namotam u desno pocne trzati i gasi se!
Moze li pomoc?
Hvala!
sa punom okretanje do kraja volana u desnom dok auto je u leer brzinu moze ako vako se auto gasi moze biti servo pumpa volana .
sa punom okretanje do kraja volana u desnom dok auto je u leer brzinu moze ako vako se auto gasi moze biti servo pumpa volana .
Druze hvala, ali on nema servo pumpu, nema servo volan.
Čini mi se da kod tog auta snop instalacije koji ide prema ecu prolzi pokraj letve volana i spone, pa vidi da nije tu negdje progulilo instalaciju
dali mozes da mi kazes koje je godiste auto, koliko kubika i oznaku motora?
malischa
dali mozes da mi kazes koje je godiste auto, koliko kubika i oznaku motora?
Citroen ZX, 1992, 1.4 benzin
Čini mi se da kod tog auta snop instalacije koji ide prema ecu prolzi pokraj letve volana i spone, pa vidi da nije tu negdje progulilo instalaciju
Hvala pogledacu.
Pozdrav!
Nasao sam za taj auto da ima vise oznaka motora.... od K2D, KDX, KDY i KDZ.... sad ja mozda ovako kao pocetnik u ovom poslu ne bih znao reci sta moze biti. Ovo je dosta star auto i sad ne znam dali ima OBD konektor ili ne. Motori sto nose oznaku KDX (TU3MC/LZ) oni imaju data link conecotor. Ako ima OBD konektor onda mozda bi moglo uci u komunikaciju i videti dali prijavljuje gresku, a moze se probati i sa blink code....... ali verujem korisniku oliver da je tu problem oko tog snopa ali mislim da u tom slucaju on bi u bilo kom okretanju volana motor bi se ugasio....
malischa
Evo sada ne moze da ide nikako, upali on ali ne moze da ide vishe nema snage, inace to je od mog pomocnika automobil pa kada stignemo odradicemo ga, a to bi trebalo ovih dana.
Svaki savet ce mi dobro doci
Javljam kada napravim!
H V A L A !
Zadnja izmjena od all_in_one (16-02-2011 23:47:02)
pa u tom slucaju trebalo bi da se proveri za nekim mehanickim kvarom. Kako je filter za gorivo, pumpa. Meni to deluje kao da nesto nije u redu sa dovodom goriva ako upali a nema snagu da vuce. Bilo bi dobro da se pogledaju creva za gorivo i nije na odmet i sam rezervuar u slucaju da nije povukao neku prljavstinu na creva koja vode do pumpe ili ako je sama pumpa ugradjena kod rezervuara to sad ne znam tacno kako je kod njega ali se mogu raspitati.
malischa
dali neko zna sta znači lampica precrtanog motora na instrument tabli u gornjem desnom uglu kod CITROENA XARE PIKASA
to ti znaći da moraš iz đepa izvaditi najmanje 100 Eura
haha jeste iz lijevog djepa a u desnom mora imati bar jos toliko
ma dajte , ta lampica se samo izvadi ako svjetli!
ne radi ono šta voliš, več voli ono što radiš!
haha jeste iz lijevog djepa a u desnom mora imati bar jos toliko
dobro kažeš