ELPROG FORUM

auto dijagnostika, auto dijagnostički alati, autodijagnostički programi, autodijagnostika

Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.

#1 16-02-2011 19:57:41

klodovik
elproger
Iz: Medjimurje
Registrovan: 12-03-2010
Komentari: 56
Website

Citroen yumper gori osigurač kontrole rada motora

ne radi brzinomjer, svjetli konrola motora i blickaju grijači . problem je u tome što sam ga stavijo na dijagnostiku javja 5 greški napajanje releja grijača napajanje releja ventila nafte za dodatnu dizu senzor brzine i konrola rada motora
nakon provjere osigurača na prednjim ljevoj strani tamo kod filtera zraka osigurač u kutiji pod brojem 11 je neispravan stavim novi i opet pregori
osigurač je od kontrole rada motora pa smatram da su povezane sve greške sa njim jer se pojavilo sve od jednom i sumljam na neki komad koji je vezani na njega da je probio ili u instalaciju pa molim dali je ko imao takav slučaj sa se previše ne mučim

#2 16-02-2011 21:13:51

tomy.virje
Expert
Iz: HR
Registrovan: 10-04-2010
Komentari: 1,437

Re: Citroen yumper gori osigurač kontrole rada motora

najbolje ti je pratiti žicu i dođeš do riješenja...odspoji sve komponente koje su vezane za taj osigurač i poprati gdje bi se mogla instalacija dodirivati na masu

#3 16-02-2011 22:08:13

klodovik
elproger
Website

probao sam otpojit sve komponente ali osigurać dalje gori
osim što me zabrinjava osigurač se nalazi u mini centrali, pa neznam na koje sve žice vodi i nema vidljivih oštečenja  instalacija jedino unutar božira sutra ču je podrapati

Zadnja izmjena od klodovik (16-02-2011 22:10:18)

#4 17-02-2011 09:54:09

klodovik
elproger
Website

zahvaljujem se na brzom odgovoru i znanju kolege nadam se da ču i ja nekome tako pomoči otpojio grijač para oduška motora stavio osigurač izbrisao greške i to je to .

Board footer