Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Sutra mi stize megan 2 sa problemom da se radio povremeno zakljucava i kada se ubaci kartica u citac nekad ne pali lampice tj. nedaje kontakt.Covek kaze da mu se desilo i da je auto normalno ugasio i zakljucao i kada je hteo da ga otkljuca daljinskim ono nece.Navodi i to da je jednom prilikom kada je ubacio karticu i nisu htele da se popale lampice dok je izvlacio karticu lampice se popalile i cak se auto upalio.Znam da ovakve probleme moze da prouzrokuje ostecen citac kartice i to cu pogledati ali me buni sto se radio zakljucava jer to znaci da gubi napajanje.
jednom sam izgino na laguni 2 trazeci slican problem,na kraju bilo do kleme
pogledaj stopice kod akumulatora na napajanje cest kvar
Evo stigao auto.Kada stavim karticu,uopste se nepale lampice a trebalo bi.Tek kada stisnem dugme,lampice se popale i odmah startuje i motor.
Resen auto,izvadio sam citac kartice i prelemio ga a "-" klema bila jako labava i nije mogla da se stegne pa sam je zamenio.Stvarno glupo napravljene kleme...
Stvarno glupo napravljene kleme...
Kad je francuz nekaj dobro napravil ?
Ne pitaj me ono što ne znam !
Na "-" klemi izlaze 3 kabla za masu a na "+" isto toliko i jos na vrh kleme stoje 3 osiguraca.A kutiji sa osiguracima u motornom odeljenju jako tesko se prilazi.Katastrofa...
Znam ja jako dobro kak su to napravili zato i kažem "kad je francuz kaj dobroga napravil"
hrpu inovacija koje su poslije svi skopirali. Prednji pogon, peta vrata, hidroaktivni ovjes.....
Da im švabo ni izmislil motor sa unutarnjim izgaranjem kud bi to ugradili ?
Ma ja ne volim francuze i gotovo
Ja vozim Berlinga 2001.god. i to je sasvim druga prica naspram Renoovih novijih vozila.U motorno odeljenje moze covek da udje koliko ima mesta i sve je pristupacno ,na celom autu.
od kad sam kupio prvi svoj R 18 davnih dana i vidio da se može i udobno i pouzdano vozit za manje para nego što košta neki švapski auto, od tad samo francuzi dolaze u obzir. No budimo realni. Imaju glupih rješenja, al koji ih nemaju. Cjenim i talijane, ne zbog kvalitete nego zbog ideja i jednostavnosti. No da ne skrecemo sa teme. Neka vozi i voli tko što želi. Bilo bi stvarno bez veze da svi imamo passate karavane tdi, he he!
od kad sam kupio prvi svoj R 18 davnih dana i vidio da se može i udobno i pouzdano vozit za manje para nego što košta neki švapski auto, od tad samo francuzi dolaze u obzir. No budimo realni. Imaju glupih rješenja, al koji ih nemaju. Cjenim i talijane, ne zbog kvalitete nego zbog ideja i jednostavnosti. No da ne skrecemo sa teme. Neka vozi i voli tko što želi. Bilo bi stvarno bez veze da svi imamo passate karavane tdi, he he!
Ma malo zafrkancije, naravno sve 5 nisu ovo bili niski udarci
I ja bas cijenim talijane zbog ideja i jednostavnosti, ko voli da mijenja sijalice na FIJAT STILO?????
nisu nista bolji ni megane 2, astra h, octavia.......... A kolega predingli, smatram te pre dobrim kolegom da bi se naljutio. Ono kaj ne valja, ne valja. Bez obzira na to ko je to napravio.
fabrika je dala da se zamene sve - kleme na meganima,jer su pravile probleme