Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
auto ima klimatronik,greanje se podesi na maksimum i duva topao vazduh samo u prvoj brzini,kada se brzina vent. poveca pocinje da duva hladno i sve hladnije.temperatur motora normalna,f.klime cist.na dijagnostici prikazuje gresku 01274 protok vazduha klapna pozicioniranja motora.sumnjam na hladnjak u kabini jer mislim da ne prolazi dovoljno tople vode,pa ga brzo ohladi,pa ako je neko imao slican problem neka se javi
pokusaj u test komponenti pokrenut taj motor ali mislim da imas problem sa zastopanim hladnjakom
guraj u njega wc-sanitar,mislim na mali hladnjak, pa ako prodje prodje-app.ovo mislim ozbiljno bez zezanja ako tako izgleda.moze i nesto finije kao cilit beng,bref i sl..........
Zadnja izmjena od MN026 (25-02-2011 21:41:45)
Mr Muscolo
Ljudi malo mi je cudno auto je star 4-5god cudi me da je kiler zaprljan.
Pirke
samo nekazi da ima 120k km.....
zaboravio sam za cika muskula
Zadnja izmjena od MN026 (25-02-2011 22:25:30)
Ljudi malo mi je cudno auto je star 4-5god cudi me da je kiler zaprljan.
mozda je sipana neka tecnost za zaptivanje hladnjaka i zatvorilo vise nego sto treba
Mogu biti oba problema...nema ti druge nego da probas isprati hladnjak kako su kolege rekle i sl. to ti je najsigurniji i najbzi nacin da ispitas...ili ako mozes doci do klapne skini motoric pa probaj rucno otvoriti-zatvoriti...
Nemam sve sto volim,al volim sve sto imam!
Pa vidi malo dali odrađuju klapne, pusti test, vidi parametre..., pa ako je to u redu onda peri hladnjak
Pozdrav,
Dotična greška "Air Flow Flap Motor - V71" tj. klapna se ne otvara i samim tim nedopušta prolaz toplini.
Provjeri osigurače, a ako je nedaj bože motorić onda je to barem pola dana posla ( skidali smo na b4, za ovaj neznam ali u svakom slučaju dosta posla).
hvala,covek treba da se javi za mesec dana pa javljam sta smo uradili!
klapna se registruje odmah,i kad neotvori nema nimalo toplog .mali je kapacotet protoka tople vode
ma klapnu pokusas uradit test akutora i odma ces eliminisat ja imam jednog audia ljeti klapna ostane da pusta vruc zrak dodje kod mene testiramo klapnu i covjek mjesec dana miran a zimi mu odgovara