Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
zdravo drugovi moze li mi ko od vas pomoci oko airbega ove lagune problem jenastao kad se otkinulaona kruzna lenta volana pa sam stavio drugu ali lampica jos uvek svetli dali trebam da zamenim i komjuter airbega posto sa brain bee st 6000 ne mogu da ugjem u kompjuter airbega niti u klimatronik da testiram da vidim u cemu je problem.pozdrav
Nadji semu airbaga, provjeri struje i otpore, nije puno komplikovano. Imao sam isti problem sa labunom, nijesam je mogao nikako spojiti na dijagnostiku, meni je bila crkla centrala, inace sama se resetuje i gasi lampu ako je sve u redu.
ali sa strujom je sve u redu radilo je sve ok dok se nije otkinula ona traka stavio sam traku od 94 godiste ista je na spajanje mozda treba da stavim od noviji model drugo je sve u redu sa strujom napajanjem kompjutera i ostale stvari.
Da je sve u redu nebi svijetljela, inace svaki put kada izgasis i upalis kontakt centrala se resetuje i ako je sve u redu lampa se ugasi, zato provjeri otpore, sigurno te neki zeza, a ako ne onda centrala.
jesi siguran da si kod ugradnje stavio onaj klizni kontakt točno na pola. Što ako je ponovno potrgan? Vidi ga ohmski. Inače taj auto sam gasi kontrolu airbaga kad je sistem ispravan. Sa dijagnozom se nemoj uopće zamarat. Taj auto radi samo clip i kraj priče.
kolikosam ja razumio ti si mjenjao spiralu na volanu prvo i osnovno provjerit sva napajanja i mase na racunalu air-baga drugo ta spirali ti nema veze sa komunikacjom i ako je iskljucis ti moras uci sa diagnostikom u centralu znaci prvo moras rjesit komunikacju pa sve ostalo je lako a kao sta ti kolega reko pokusaj sa clipom
u radu je spas a spasa nema
u te starije modele do 1997.g. teško češ pristupit nečim drugim osim clipom. Ja probao visom, ddt-om, texom al ništa. A kolko znam ne radi ih ni wurth.
radi ga multi diag
onda je to stvarno dobar alat. Velika večina univerzalaca ne radi te aute.