Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
štp se tiče rezervara to se može riješiti s vag-om,treba ponovo iskodirati rezervar poremeti se ponekad prilikom programiranja tj.izgubi kod
štp se tiče rezervara to se može riješiti s vag-om,treba ponovo iskodirati rezervar poremeti se ponekad prilikom programiranja tj.izgubi kod
Ne lupaj gluposti
pa pusti covjeka nek nam objasni kako se to kodira ija bi volio znat
IGOR10 napisao:štp se tiče rezervara to se može riješiti s vag-om,treba ponovo iskodirati rezervar poremeti se ponekad prilikom programiranja tj.izgubi kod
Ne lupaj gluposti
atm tuning
electronic key
------------------------
meni se to dogodilo bar 10 puta do sada i vratio sam ga bez problema sa vag-om,pa bila to glupost ili ne meni rade satevi a imali su isti takav problem
A na koji nacin?
Izgleda da je jedini covek koji zna kako se kodira rezervoar, tako da znanje nece hteti podeliti sa drugim clanovima foruma, a naravno da bih i ja voleo da znam kako se to radi.
pa igore treba da nam malo objasnis jer svi kolege sad cekaju na tebe u koi kanal jer niko od kolega to nije nasao a ti si taj koi sad moze da kaze
u vagu select control modul-chassis-fuel tank-login i onda ce ti ponuditi kodiranje po brojevima ovisno o modelu vozila tj. opremi (Quattro,manji ili veci rez. itd) odabereš koji je tvoj i stisneš ok,ako ne probaj to isto samo na instaled-instrumens-login pa ponovo potraziti kod po opremi,ali meni je to riješavalo samo problem sa tankom,temperatura mi se nikad nije ni poremetila
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka