Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Pozdrav grupi. Stigao mi je HONDA RR fireblade 2008. Nemam nista od programa za skidanje kilometraze za motocikle kao ni za immo . Ako ovde neko ima iskustva sa ovim stvarima i ako ima dobre volje , sta da kazem..... Ako moze link da se nesto i skine pa da probam da resim ovu trkalicu. Srdjan Zrenjnin.
Ako hoces iskren odgovor postavi iskreno pitanje
samo nisi se dobro izjasnio ili ja nisam skontao jel on tebi dosao da mu skines kilometrazu,ugasis immo ili zbog oboje??sta je problem??
pozz...
Zadnja izmjena od skyline-GTR (27-05-2009 13:35:34)
UCOT - Universal Code Off Tool
Pozdrav SKY. Vidi, honda je pala i ceo prednji trap je otkinut. Dobio sam drugu tablu na kojoj je 44000 km. Trebam da spustim km i naravno da iskljucim HISS( honda ignition security sistem) odnosno to je immo. Start blokadu moram da iskljucim jer nema original kljuca. Na tabli postoji lampica koja stalno trepce i signalizira HISS. Eto, sta da ti kazem. Sa lizcnikom mogu da odradim km , verovatno, jos nisam probao ali mi je muka jer nemam ni jedan program za motocikle koji mogu da izubijaju imobilajzer. Ne znam ni koji bi mogao procesor u tabli da kontrolise imobilajzer. Pozdrav. Nista mi ne lici ni na motorolu, tms ili nesto od tih vrijanti.
za km bi se nesto i moglo da odradi,licznik 4.5 USB verziju imam koliko znam da nema noviji i taj model nema,sa tachosoft 17.3 mozda bi moglo da se odradi prethodno skini i iscitaj eprom,za immo nisam jos nikad nista cuo da ima ili da je izaslo tu ti nemogu izaci u susret a evo i slika doticnog tachosofta pa sam pogledaj cak nema ta godina nego se poklapaju string-ovi od ove koju sam oznacio na slici iz 2000 godine i ova iznad nje
pozz...
Pozdrav grupi. Imao sam problem sa ovom stranicom u prethodnih par dana ali evo opet radi. Hvala bogu. E ovako. Honda je resena sto se tice KM. Odradio sam preko LIZNICKA 4. Radi bez broblema , samo da je HONDA RR. Ne znam koju godinu je pokrio ovaj kalkulator ali radi na 2008 modelu HONDA fireblade 900rr, i mora da je 93cxxx eprom. Ali ubi me HISS. Nemam varnicu i pumpa u rezervoaru ni da bekne. Za americko trziste postoji identicna instrument tabla ali bez HISS-a, koja pasuje na ovo cudo tako da mi se sve vise blizi dan kada cu morati da trazim drugu tablu. Za sada nema rezultata. Pumpa jos i moze da se veze da vrti preko vremenskog releja ali varnica.... Eto za sad toliko pa ako bude rezultata objavicu sta sam uradio. Pozdrav, Srdjan Zrenjanin
Honda je resena ali sa puno muke i buzdenja. Prvo, HISS je ostao da sija i tu mi nema spasa. Drugo, pumpa je vezana direktno preko vremenskog releja kao i u automobilu, znaci kad dam kontakt pumpa zavrti pa stane, onda kad zaanasujem masinu pumpa pocne da vrti i i krene pritisak po karburatorima i dobijam benzin. Varnica je resena tako sto sam pick up davace ( ima ih dva) vezao na kontroler paljenja od starije honde koja ima 2sd2141 darlingtone u izlazu i direktno okidaju bombine tako da sam celo staro paljenje izvadio . MUka je bila velika ali radi. Ako neko bude imao slican problem neka se javi, mozda mu pomognem. Nema leba da se HISS izubija jer nema nigde softvera a memorije u instrument tabli nisam nasao nigde po katalozima tako da nemam pojma ni koje su. Jedino se moze prepraviti KM. Eto mog iskustva. Takodje sam izgubio i fabricku obrtaljku koja je mehanicka ali sam stavio drugu mehanicku koja se vezuje na pobudu darlington tranzistora od ove druge honde od koje je i paljenje. Za sad radi ali dokle ce na znam. Nista se ne greje osim auspuha :lol . Pozdrav grupi
te medjunozne rakete za USA trziste nemaju HISS znaci iz njih iscitati ili cak ubaciti al da se nisi nabudzio to jesi,sto se tice te sijalice ima rijesenje da se ugasi izvadi je
Cao SKY. Vidim ja da si ti neki saljivdzija. Tablu od USA modela nisam mogao naci , ali mi je sve jedno jer ne znam kako bi inace pronasao damp u toj USA tabli jer ne znam ni koja je memorija ili procesor u toj tabli. Sve oznake su mitshubishi 984uijjkjdhd3 ili jkwj39384he,..,98 ili 14$ #45$3rfsgvc i sta da ti pisem vise. Osim memorije za km , a nju sam jedino prepoznao 93c46. Bilo je nekih varijanti tabli preko e bej-a ali za srbiju to bas i ne funkcionise dobro a ne znam ni da li bih dobio ispravnu tablu, ko ce ga znati. Probao sam ovu varijantu sto si mi predlozio za HISS i radi. Lampica vise ne sija. Svaka cast majstor SKY, ha,ha, ha , ha. Pozdrav za tebe i grupu ovde na forumu od Srdjana iz Zrenjanina.