Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Kazaljka ide do kraja od goriva i tempertaure diran eeprom prije donosenja table do mene pa sumnjam na sadrzaj eeproma.
Zadnja izmjena od kid (16-03-2011 22:43:43)
Rijeseni kilometri pokazuje ok na displeju, ali prvobitni problem kazaljke obrtomjera nakon par uzastopnih paljenja i gasenja ostaje na odredjenim obrtajima ne vraca se na 0 gorivo i temperatura pomjeraju se desno dok ne dodju do max vrijednosti, greska u motornom 65535.
Zadnja izmjena od kid (16-03-2011 22:41:03)
Nema ti ta greška u motornom veze s tablom,moguće je da je problem u epromu zašto je diran eprom prije ovoga
Od kada sam sebe uhvatio u laži nikome više ne vjerujem
Damp nije dobar
eeprom je diran prije ovoga auto je kupljen takav, sada se je pocelo desavati sa obrtomjerom gorivom i temperaturom kad je tabla otvorena oko eeproma se vidi da je bio letovan, ako trebaju podatci vise procesor je S9436AZ, eeprom 93LC46.Probao sam i par drugih dampova isto se desava sa nekim odmah polude kazaljke a sa nekim kao i orginalnim poslije par paljenja.Ako neko ima provjeren damp da probam,mada sam probavao druge isto se ponasa.
Zadnja izmjena od kid (17-03-2011 13:33:09)
Probana druga tabla 1H0 919 860F sw 4.2 na njoj na pokjazuje obrtaje na praznom hodu kad se doda gas pomice kazaljku ali ne pokazuje tacno vrati je na nulu, gorivo i temp ok ali blinka jos lampa ulja na ovoj tabli.
Nađi sadržaj ovog dampa po kataloškom broju u upiši sve će ti biti jasno
Od kada sam sebe uhvatio u laži nikome više ne vjerujem
Razumijemo se nemam ovaj damp trazio sam ali nema niko.
Zadnja izmjena od kid (18-03-2011 16:07:13)
Ko kaze da nema ja bi ti postavio link gde ima ali to je suprotno pravilima ovog foruma....Sta da ti kazem sem visa sila...
Pozdrav
Evo ti kolega i javi sta uradi...
Pozdrav