Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
E 270 cdi 2002 godina karavan nece preko 3000 obr. prva, druga, treca i sve ostale brzine samo do 3000 obrtaja, motor mirno radi i ne izbacuje mi nikakvu gresku.... neki dan sam kupio auto pa mi cudno, da li neko ima ideju sta je problem.... hvala unaprijed
Zadnja izmjena od mahir89 (17-03-2011 23:15:21)
auto ti ima neku grešku pa ti je ušao u sigurnosni režim rada,odvedi ga na dijagnostiku pa češ znati u čemu je problem
a bilo bi dobro da popuniš profil pa da znamo od kuda si i sa kim imamo posla,dali si majstor ili nesretni vlasnik
Ne nisam majstor, iz Bosne sam, tacnije Živinice........ kupio auto u njemackoj neki dan, evo dosao sam kuci sa njim, da li moze biti do tempomata, ima neke dvije opcije na tempomatu.... nisam jos upoznao auto pa ne znam hvala u svakom slucaju
Ko ima za mercedes, ima i za dijagnostiku.....
Ovqak na pamet može biti svašta, idi na dijagnostiku i sve rješeno, onda se može razgovarati.....
Ne pitaj me ono što ne znam !
Nije do tempomata, imaš neki kvar koji treba dijagnosticirati pa onda ga kvalitetno i povoljno rješiti. Najbolje da popuniš profil pa da ti se može javiti neki provjereni majstor u blizini.
Pozdrav
ne mogu nesto da sacuvam promjene profila, ispunim ali opet mi nestane, kako cu i jos jednom hvala
Ako koristis Firefox probaj sa IE.
ne mogu nesto da sacuvam promjene profila, ispunim ali opet mi nestane, kako cu
i jos jednom hvala
---> Neznanje je veliki izvor hrabrosti ! <---
moze sa IE, hvala
ima u blizini Eight Tuzla i koyot Kladanj. obadvojica vrsni majstori.
Podržavam.
Meni je bilo isto donedavno s ML400cdi.
Ukratko, ja sam promjenio gorivo i odtad mi se NIKAD više nije dogodilo.
Znači auto je išao do max 3000okr, i jako lijeno...
Hmda, može biti 1 na 100, a ne more ni to. Dokazani majstori znaju što i kako.
Pozdrav
stavi to na dijagnostici i mora se pojaviti gresaka ako ne ide vise od 3000 obrataja
servis dijatom
Evo bas danas je prokino iso je preko 3000, ali na zalost samo 10 min je trajalo i opet se vrati na 3000, izgleda bez dijagnostike nista
hvala na prijedlozima....