Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
dali moze neko da mi kaze dali odgovara ABS PUMP 0265950075 za ABS PUMP 0265950015
dali neko moze da mi kaze dali moze da radi kilometraza bes modul na abs pumpa jer modul mi je izvaden ne mogu da nadzem modul 0265950015
ako moze info. za pezo VF33ERHYB82789068 unapred zahvaluem.
ako moze neko da mi kaze i da me svetue sta da radim na 307cu 2.0 hdi nesto kod motr pod kad upalim i kad ugasim i pod mala gas mi sviri odnosno kao da cvici kao stari lager. biosm kod majstor rekomi da je zategac na kajs ja prmomenim cel set . komlet kod njega i opet isto cvici sad mi kaze majstor mora da prmenim lamela potisna i druglager sta sad da radim dali moze da bude nesto drugo tosto mi cvici molim za vas savet unapred zahvaluem
dobar majstor. jel zamjeno lezajeve na alternatoru?
ako moze neko da mi kaze i da me svetue sta da radim na 307cu 2.0 hdi nesto kod motr pod kad upalim i kad ugasim i pod mala gas mi sviri odnosno kao da cvici kao stari lager. biosm kod majstor rekomi da je zategac na kajs ja prmomenim cel set . komlet kod njega i opet isto cvici sad mi kaze majstor mora da prmenim lamela potisna i druglager sta sad da radim dali moze da bude nesto drugo tosto mi cvici molim za vas savet unapred zahvaluem
+sad mi kaze da je zamaec a taj kosta nov 600evra +potisna i lamela sta da radim a dali je do zamajca?
pa jel se čuje sa strane getribe ili strane razvoda
nisam ginekolog,ali mogu pogledati
cuje se sa leve strane vozaca kad upalim motor i kad ga ugasim neko kaze da je zmajac a neko potisna i lamela sa drug lager ali ja ne verujem da je potisna i lamela sa drug lager cak i ja smmljam u zmajcu posto na nega stae nesto kao kumluk bar tako kaze neko od avto mehanicara neznam stvarno sta da kazem ako neko zna ili imo takvo iskustvo molim da mi kaze sta misli i sta ja da radim posto taj zamajac kosta nov 600 evra.
Meni cvili zamajac već 30 000 km i teram tako bez problema. Ako ti zacvili kada ugasiš auto onda ti je on 100%. Samo obrati pažnju da lakše startuješ auto i vozi dok ne crkne skroz.
Zadnja izmjena od zole72 (18-03-2011 21:16:56)
dali zamejac ide komlet sa ostalim .lamela potisna i drug lager i koju vrstu da narucim za 307 2.0 hdi 66kw 90ks ako moze po precizno sa broj na sasju VF33ERHYB82789068 .a sa ABS pumpa resiosam problem stavio sam od pezo 807 original je hvala svima za savet
2.0 HDI od 90 ks koristi "običan" zamajac i ne moraš da ga kupuješ zajedno sa kvačilom ( "korpom", lamelom i potisnim ležajem ). Ali, pošto je "običan" zamajac, ne vidim način da ti on lupa. Pre će biti da je neki deo kvačila. Po vrsti zvuka lako može da elliminišeš potpisni ležaj, jer on ima posebnu vrstu buke kada se "potroši" ( koja buka se po "kvalitetu" menja na leru, zavisno da li je kvačilo pristisnuto ili otpušteno ). U svakom slučaju, menjač mora najpre da se skine i vidi gde je problem.
ako moze neko da mi pomozi da otkriem defektna pezo 307 2.0 hdi 2003 pre dva dana poceo da mi sveti na tablu abs stop esp .na predni tovkovi promeniosam plocice biloje ok a na zadni jos nisam proverio ali pre da mi se upale ove sijalice na tablu za abes stop i esp ponekad kad sam spusto rucnu i kad krenem osetio sam da mi puca na zadni tocak to es da mi nie vracala dobro rucna i pa sam otiso na diagnostiku za na kopjuter ali na majstor mu nije radio laptop dobro nestomu sporo otvarao pa video sano na kratko da je kod mene zaglaven neki ventil 5385 pa mi je reko da ce me nazvati kad popravi negov lap top ali nista. pa zato vas molim da mi kazete koje taj ventil ili mozda trba da promenim zadne plocice unapred zahvaluem.
obrusiosam predne diskove na drebong i staviosam nove plocice posle dva dana poce da mi sveti na tablu abs esp stop celo vreme nece da se izgasi molim neko da mi kaze sta je problem i kako da se ukloni
mislim da ti nije do toga sto si radio vec auto mora na dijagnostiku pa onda daj greske
bas si nadrljo sa tim francuzom
icicu danas na diafnostiku.nikad do sada nisam imao francusko auto ako ga prodam spasicu se od francusko gvozdze i preskupi delovi ako bogda hvala bejli
neznam sta da radim staviosam celu pumpu pollovnu od pezo 807 seve je bilo super prosasam 290km i poceo da svei na tablu stop abs esp danas sam bio kod drugi majstor na dijagnostiku kaze da ne moze sa ova pumpa 807 mora original pumpa abs a original traziosam svugde i nisam naso ta je modul broj 0265950015 i sta sad ja da radim ako moze neko da mi kaze! stavio majstor na kompjuter gleda i kaze da ne moze da izbrisi greske kaze dodzi za sedam dana ostavi auto nadam se da ce biti uredu uradicu sta mogu i sta sad ja da radim e to mi kazite!
na dijagnostici pokazuje da je zaglaven ventil EGR5385 dali moze zbok njega da mi svete abs esp stop i dali se da taj ventil popraviti
Neznam za ABS i ESP, ali ako ti je EGR zaglevljen u otvorenom polozaju auto ti slabo ide. Slabo ubrzava i nema stabilan rad. Imas li takvih simptoma?
Moguce da je EGR zaprljan, neka ga pokusaju ocistiti
ma motor vleci ko nov nemam stim problem otkad samse vratio sinoc iz dijagnostici neznam staje motor na ABS puma mije radila celu noc i ispraznio akomulator danas sam pitao neko kaze zaglaven ventil neki ama ja mislim da majstor ubacio drugi neki program posto moja pumpa nije original nego od pezo 807 ama od kad sam je stavio prososam 290km pa mi poceo da sveti na tabli ABS ESP STOP i reko da proverim opet diagnostici i eto celu noc motor od ABS pumpa si radila i sta sad da radim da trazim original nema a supr je radila ovo od 807 pezo
ma to je petljanija pa ako je super radila samo 200 km kako moze onda bit super
kupi si original abs i netraci vrijeme
atm tuning
electronic key
------------------------
nista ponovo tom majstoru, da ti je EGR ostao otvoren nebi ti auto vuklo kako treba
Druze,u svakoj prodavnici auto delova mozes kupiti original ABS pumpu za tvoj auto,das im VIN i oni naruce .Moj savet je da se ne mucis i ne trosis novac,vreme i zivce na trazenje i eksperimentisanje sa polovnim.Vidis da ne ide...
ah u servis za pezo nov ABS kosta 1500 evra zato se ja mucim sa polovne . probacu jos jednom sa drugi ABS ako ne ide iskljucicuga pa vozim bes ABS nemam drugi izbor ili ga prodam, hvalavam puno na saradnju sa ovom problemu smo resili poz.
dali neko moze da mi kaze zasto mi radi motr na abs pumpu celo vreme i kad nema kontakt celu noc je radio i ispraznio akumulator
dali neko moze da mi kaze zasto mi radi motr na abs pumpu celo vreme i kad nema kontakt celu noc je radio i ispraznio akumulator
skini elektroniku sa abs pumpe pa malo pogledaj unutra. sve ce ti se samo reci.