Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
interesuje me kako bih mogao da dodjem do electrical code....petocifrenog broja potrebnog zbog azuriranja broja daljinskih komandi.....dali moze da se izracuna odnegde ili.....?hvala ....pozdrav
Pozdrav,
Zatraži kodnu karticu u ovlašenom servisu, plaća se cca 200 kn ( ja sam dobio za alfu).
Zadnja izmjena od leopard (25-03-2011 10:41:45)
za tu varijantu znam ali me je interesovalo dali mozda moze da se nadje ovako......gde stoji odakle da se izvuce kojim alatom itd....hvala..pozdrav
za tu varijantu znam ali me je interesovalo dali mozda moze da se nadje ovako......gde stoji odakle da se izvuce kojim alatom itd....hvala..pozdrav
na način koji ti misliš,koštati će te i više
neka kosta koliko kosta.........mislio sam ovako.....napises mi kupi uredjaj xxx i sa njim mozes da odradis posao......ili iscitaj tej eprom mcu ili sta vec u njegovom sadrzaju stoji kod a moze da se izracuna ili iscita sa xxx softwerom ili peske na tim i tim adrasama pa neka ta informacija kosta sta kosta a ja ako mi se svidja platicu i kupicu ako mi je skupa necu ali cu znati da to i to mose sa tim i tim......fiat examiner smart znam i ja ali neznam dali on to moze a ako i moze moj obim posla nemoze da podmiri trosak za takvu napravu....eto....prosto ko seboj.........hvala u svakom slucaju i pozdrav
Pozdrav,
Jabuka točno kaže a ja bi dodao da je najbezbolniji i najeftiniji način koji sam ti predložio a da ne govorim koliko bi štete mogao napraviti ako nešto krivo krene.
Pozdrav,
Pisali smo odgovor zajedno pa da samo dodam da examiner isto nemože napraviti prijavu daljinskih bez kod kartice (Ovo sigurno važi za alfu a za fiata nisam 100% siguran)
e to je vec odgovor kako treba....znaci da uzalud nepokusavam da iznalazim nacin a ustvari da trosim vreme bezveze.........imam jos jedno pitanje mozda nije mesto ovde ali ako admin smatra da treba da premesti neka ga premesti......nejasno mi je jos sta mogu sa aligmentom prijaviti i odjeviti jer jos nisam uspeo da udjem u tu opciju pa pitam kakva je procedura da prijavim nov kljuc i obrisem stari iz racunara dali to mogu isto sa ovim uredjajem ili to mora kljucar da resi sa nekim recimo t300 sbb ili nesto tako usko namenjeno kljucevima....video sam u softveru da mogu da dodam daljinske upravljace i zato treba kod a sta je sa kljucevima to vec neznam zato pitam......mozda neki dodatak......neka procedura.....hvala obojici i pozdrav........