Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
imam VECKTRU C,i kupio sam je bez fabričkog radia i kupio sam blaupunkt cd 30 mp3,i ispisivao je radio safe,onda sam mu ubacio čist dump i sada ispisuje radio programing,a imam op-com,kako to da sada rešim? Unapred hvala.
a zasto si ubacoi prazan eprom da prodjes sto jevtinije trebao si iscitati eprom i postaviti na forum da pokusamo resiti pozzzzzz
Pa iscitao sam eprom,ima originalni. A sa njim je pisao radio safe.
to znaci da nisi mogao uneti kod znas li postupak unosa koda koje dugmice da stisnes da dozvoli unos coda posalji fotos tog cda pozzzzzz
ok. sutra cu slike poslati. da li moram da vraćam stari dump ii ne?
Zadnja izmjena od dejanr (24-03-2011 01:35:53)
Imas program sa kojim ocistis originalni dump tj. resetujes counter i onda vise ne izbacuje "radio safe".I naravno vratis stari ocisceni dump.
Koji program?
ma vrati stari orginalni eprom i posalji foto
"SAFE" je poruka koja oznacava da taj radio ne pripada tom vozilu, procedura je da se prvo mora radio dekodirati odnosno pronaci code, kad znamo code onda moramo prijaviti radio komp. vozila u kom se postavlja a to je moguce odraditi dijag. uredjajem TECH2, postoji jos jedna opcija ali to neki drugi put...
Pozdrav!
Nije je znanje znati i za sebe ga zadrzati, vec je znanje znati i potrebnima ga podeliti!!!
.... a ta druga opcija kaze da se iscita eeprom iz displaya i radia da se isti upare nakon ceg ce display normalno vrsiti svoju funkciju
pozz...
UCOT - Universal Code Off Tool