Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
vlasnik je unistio kljuc , zdrobio ga , izvadim nec iz kljuca i postavim ga na novu plocicu i nista ne reaguje , iscitam nec i upisem na novu plocicu i on svaki put upali bez problema ,kada ugasim vise nece dok ponovo ne upisem sadrzaj ,i tako svaki put ,kada se desi da hoce vise puta onda po vadjenju kljuca ne zabravi volan , ima li neko neku ideju ..
Je li s autom prije drobljenja sve bilo OK? Imao sam takve slučajeve di je bio problem drugdje a ne u ključu. Ako je prije eadio OK zanemari moje pitanje.
Pozdrav
e vidis sad dobro pitanje, vlasnik mi je rekao da je sve radilo ok, a njegova supruga je zvala da pita jeli gotovo auto i pita me hocu li moci napraviti i ono sto nekad nije htjeo taj stari kljuc, pa sam sad prekinuo dok ne dodju ujutro da mi kazu kako je bilo stvarno
je napisao skrivenu poruku za korisnika: nesvilll
bili su i kazu mi da oni kljuc nisu vadili iz brave nikada zbog toga , kada izvade po dva sata se zezaju da ponovo proradi, mehanicki su zakljucavali auto a kljuc ostajao u bravi
skinuo sam bravu i na mjestu gdje je relej koji otvara i zatvara jedan lem je skroz ostao bez kontakta sav je istrulio i ponekad ima kontakt, kada sam ocistio i napravio novi lem sve je pocelo da radi bez problema
dejane hvala ne bi se ni sjetio da ih pitam kako je radilo to da me nisi podsjetio jer me je vec nervirao kljuc pa ne mislim ni na sta drugo
,,HVALA,,
vlasnik je unistio kljuc , zdrobio ga , izvadim nec iz kljuca i postavim ga na novu plocicu i nista ne reaguje , iscitam nec i upisem na novu plocicu i on svaki put upali bez problema ,kada ugasim vise nece dok ponovo ne upisem sadrzaj ,i tako svaki put ,kada se desi da hoce vise puta onda po vadjenju kljuca ne zabravi volan , ima li neko neku ideju ..
lijepo ali cime procita nec u ir -key
Bas i mene interesuje?
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka