Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
pozdrav! xsara 1.4 jedinica.
pitam ako mi moze tko pomoc,ponekad kad ga zapalim motor radi na neznam 2-3 cilindra.,ugasim ga,potom opet upalim radi normalno.komp pokazuje bez greske.
ponekad izbaci bijeli dim,mirisa po karabitu!!!?
bum explodiral jos!! ehehe
eto,ako ima ko kakav savjet,mislim da se radi o smjesi...
bobina svecice nove,i sad se u zadnje vrijeme pocelo dogadat da temp prelazi oko 95 C,ali samo u voznji!!kod jaceg gasa odnosno veceg obrtaja!,na mjestu ventilator normalno pali,i ne prelazi temp 88 C??????? hm,da nije cep na killeru..
hvala
to mi lici pomalo na dizne ako ste radili diagnostiku i nema gresaka ja bi se hvatao dizna ili pokgledaj dobro da nije koja svjecica pukla keramika zna se desit
u radu je spas a spasa nema
nisu svecice,svecice i bobina su nove!
ne kuzim ovu temp.motora...nije mi jasno,pod vecim obrtajima prelazi,na leru normalno hladi motor...!??
pa jesi vadio dizne i prao ih ultrazvucno jesi vidio dali je prezubio ili slicno
u radu je spas a spasa nema
Provjeri dizne, ako si provjerio svjecice. a sto se tice dizanja temperature pod vecim gasom, vidi da nije zacepljen hladnjak ili da nije prljav sa vanjske strane pa ne moze da ohladi dovoljno. Takodje provjeri i cirkulaciju vode...
mislim da su dizne,fals zraka nema..nema kaj drugo..
sljedeci tjedan istovar 400 kn...pa cemo vidit.
a ovo kaj se tice temp. probat cu sa drugim termostatom..mozda je do njega.pozz;)::rolleyes:
vrtim se oko auta,koji me hebe,i skuzim da se pumpa pali i kad je auto zgasen!? MOZE LI Mi KO POMOC? kroz dva sata upali je 2-3 puta...
Dobavna pumpa goriva ili? Ako je ona prekontrolisi relej, da u njemu nije pukla opruga pa daje sam kontakt...
imam pitanje,zamijenjena 3. dizna,slinila je.. ali auto i dalje trese na leru..
motor nemirno radi,trese.
usisni tlak je preko 1500 paskala..sto to znaci?
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka